,

Joe Bonamassa gæster Danmark.

JB_72dpiDet er ikke mange kunstnere, der i en alder af blot 37 år, kan bryste sig af at allerede have udgivet album i 20 år og have haft en professionel musikalsk karriere i hele 26 år. Men det kan virkelighedens guitar-hero alias den amerikanske musiker Joe Bonamassa.

Bonamassa fejrer sit 20-års jubilæum Grundlovsdag, den 5. juni, hvor danskerne endnu engang har mulighed for at opleve den amerikanske guitarekvilibrist og hans energiske band, når de gæster Mølleparken i Sønderborg. Sidst han besøgte Sønderborg for fire år siden, var det ved en totalt udsolgt koncert i Alsion.

Koncerten i Mølleparken, som er hans eneste i Danmark i år, er led i en verdensomspændende turné, som allerede er i fuldt sving. Frem til jul byder turnéen på mere end 60 koncerter i USA, og over 30 i Canada, England, Spanien, Holland og Tyskland.

,

International bluesfestival i Aabybro.

crossroad-plakatEt sand indtog af nogle af USA´s og Danmarks bedste bluesmusikere og solister danner grundlag for en helt ny festival i Kultur- & Erhvervscenter Jammerbugt i Aabybro lørdag den 27. september. Programmet er nu afsløret og der er lige åbnet op for billetsalget.

“Det bliver en lille og intim festival, hvor publikum kommer helt tæt på de fantastiske musiker” – siger Karsten Højen, der er initiativtager til festivalen. “Fem bands og solister – to fra USA og tre fra Danmark – fordeler deres blå toner over to scener, hvorfra der spiller på skift. Og det bliver intimt – der bliver kun solgt 250 billetter…” – slutter Karsten Højen.

,

Nyt album: ‘How it feels to be Frank’ – Frank Lauridsen

Det lille selskab Giant Sheep Music fortsætter ambitiøs indsats for danske kunstnere med noget på hjerte – nu med release af Frank Lauridsens comeback album den 20. marts.
Engang sang han om ”things turns to grey”. Og det var hvad de gjorde, da Frank Lauridsen for en snes år siden røg ud af rampelyset. Alt gik helt i gråt og karrieren i sort. Forsangeren i 70’ernes danske rock-flagskib, Midnight Sun, fik muskelgigt og mistede beatet…

,

Udgivelse: Blues Jamboree

Det er (næsten) to håndfulde af Skandinaviens bedste bluesmusikere,
 som fra fredag d 2. maj stuver sig sammen på de jyske scene
r og leverer varm og uforglemmelig roots’n’blues. Navnet er Blues Jamboree

I fjor leverede de både forrygende og afslappet koncerter,
 som alle blev optaget til to koncert-cd’er, som nu er på vej i handelen med titlerne 
”Grab a Root an’ Growl” og ”Ride Train Ride”.