Billedserie: Blues Caravan, Posten, Odense

Ally Venable

Foto: Frank Nielsen

Blues Caravan har været en tradition siden 2005, hvor det tyske pladeselskab Ruf Records første gang sendte tre af sine kunstnere på fælles turné. Efterfølgende har Ruf Records hvert år gennemført blueskaravanen, der som regel også har gjort flere stop i Danmark.

Blues Caravan 2024 begynder egentlig først i april og har Eric Johanson, Katarina Pejak og Alastair Greene på plakaten. Men allerede her i januar og februar har Ruf Records klemt en slags ekstra Blues Caravan-turné ind i kalenderen. Tourens egentlige navn er Ruf Records 30th Anniversary Tour, og den markerer altså selskabets trediveårs jubilæum, men i lighed med Blues Caravan præsenterer den tre af Rufs kunstnere sammen og hver for sig, og flere steder markedsføres koncerterne altså som Blues Caravan.

Torsdag den 18. januar ramte jubilæumsturnéen Posten i Odense som det eneste stop i Danmark. De tre kunstnere på programmet var Katie Henry, Ally Venable Band og Bernard Allison (alle tre veteraner fra Blues Caravan-turnéerne). Da Ruf Records blev stiftet for tredive år siden, var det i øvrigt med det eksplicitte formål at udgive og promovere Bernard Allisons far, bluesmusikeren Luther Allison.

Fotograf Frank Nielsen var på plads for at dokumentere koncerten på Posten. Klik på et af billederne herunder for at se galleriet i fuld størrelse.