Gratis blues i Viborg lørdag den 6. juni.

forsidebilledeUnder titlen 1000 meter blues, har den nystiftede Viborg Blues og musikforening planlagt 5 gratis koncerter som starter med Kent Thomsen ved Mathias Kælder og ved Cafe Baghuset med de lokale Krebs og Brasen. Derefter spiller de lokale 3 mod 1 ved værtshuset Børsen, HP Lange og Paul Junior spiller ved Cafe for enden af gaden og de gratis koncerter slutter ved Dickens hvor en af dansk blues helt store navne Big Creek Slim, spiller sammen med Peter Nande, svenske Svante Sjøblom og Danmarks vel nok bedste slideguitarist Olav Poulsen.

1000 meter blues er arrangeret med støtte fra Viborg Handel, Kulturelt samråd og de involverede cafeer i Viborg og det er håbet at folk for øjnene op for ny musik oplevelser og cafeer/værsthuse i Viborg som er med til at skabe liv i byen. Tanken er at man indenfor 1000 meter har mulighed for at lytte til 7 koncerter, det meste oven i købet gratis.

Det hele slutter med et brag af en koncert på Paletten fra kl 19:00, hvor Bluesbandet starter og bagefter samles de deltagende musikere til Bluesjamboree. Se info om billetkøb til aftenarrangement på www.viborgblues.dk.

Yderligere info kan fåes ved henvendelse til formand Jan Kristensen, 41932864.