Hold lillejuleaften med Jake Green Band

Jake Green Band
Foto: Jakob Wandam

Tekst: Jakob Wandam

Mojo Blues Bar i København har under normale omstændigheder levende musik på scenen hver eneste aften, året rundt. Og de sidste mange år har Jake Green Band spillet lillejuleaften på Mojo (Bluesnews.dk var med i 2019; læs her).

I år er Mojo Blues Bar naturligvis lukket i julen – lige som alle andre spillesteder – men ingen coronavirus skal forhindre Jake Green Band i at spille deres niende ”Night Before Christmas”-koncert fra stedets scene. Mojo har således indvilget i at udlåne lokalet til Jake Green Band, som så livestreamer en koncert derfra i aften, den 23. december.

Koncerten begynder klokken 19, og kender man Jake Green Band ret, bliver det til adskillige timer med blues, bluesrock og måske endda et enkelt julenummer fra powertrioen. Det bliver naturligvis uden et publikum i lokalet, men formodentlig med medlevende og interaktive seere bag skærmene.

Soloudgivelser

Hans Rosenberg
Foto: Jakob Wandam

Jake Green Band består af Jake Green på guitar og vokal, Hans Rosenberg på trommer og Jens Simonsen på bas. De har udgivet tre album, senest live-cd’en Seven years after (2019), der faktisk netop havde release lillejuleaften sidste år (læs anmeldelse her).

Jake Green blev kåret som Årets Danske Bluesnavn 2017 og har også udsendt solopladen Rough spring (2019) (læs anmeldelse her). Hans Rosenberg er netop nu aktuel med sin første soloudgivelse, den instrumentale ep The three of us.

Koncerten med Jake Green Band bliver streamet via Twitch (her). Den er tilgængelig for alle og kræver altså ikke login.