Nalle kan se lyset

Ny cd: “Long As I Can See The Light”

Nalle har endnu engang fulgt sit hjerte i valget af sange til sin nye skive, et album med 12 “nye” gamle sange, hvis genre spænder ligeså vidt som det overhovedet kan lade sig gøre når vi snakker Blues, rock og folk musik.
Albummet har titlen “Long As I Can See The Light“, og efter et forrygende koncertår må man sige at Nalle med dette album, sparker 2012 igang med manér. “Jeg er heldigvis kommet i den alder, hvor jeg selv kan bestemme, hvilke sange jeg vil indspille og hvordan de skal lyde, men selvfølgelig tager jeg altid mine “Crazy Ivan’s” med på råd, men de er aldrig i tvivl om at jeg brænder for de sange jeg vælger, og de sørger altid for at give sangene det sidste, der får det hele til at gå op i en højere enhed, Ja jeg kan se lyset”, smiler Nalle Ud fra devisen ”Less is more” er albummet indspillet og produceret med respekt for de originale melodier, som kvartetten her fortolker. Intet er overflødigt på ”Long As I Can See The Light”. Det er blues, folk og rock i sin reneste form – fra Nalle & His Crazy Ivans med kærlighed til lytteren.

Om ”Nalle & His Crazy Ivans”

Betegnelsen ”Crazy Ivan” stammer oprindeligt fra en taktisk og farlig manøvre, som de russiske ubåde første gang praktiserede under den kolde krig. Kvartetten kan som sådan ikke betegnes som taktisk eller farlig, men der er alligevel paralleller.


Musikere på albummet “Long As I Can See The Light” er:

Dion Egtved på Bas
Ivan Sand på rytmeguitar
Henning Kaae på leadguitar
Christian Petersen på trommer og percussion

Marsk Music Booking
+4575421758
+4540411758