Texas Blues Legend – ALAN HAYNES

Texas guitarlegenden Alan Haynes har nærmest haft Danmark som sit andet hjemland de sidste ti år. En base hvorfra han har turneret Europa tyndt en gang om året og plejet de trofaste fanskarer og spillesteder. Men på mystisk vis har der aldrig vist sig et passende sted i Aarhus. Det håber vi her at ha’ rådet bod på med Trykkeriets nye Blues & Rock Club hvor Alan Haynes optræder med nærmest ’lokal backing’ i form af; Mads ’Tiny’ Andersen (trommer) og Henrik Poulsen (bas)

Alan Haynes spiller guitar ligeså ubesværet som han trækker vejret, og spiller da også nærmest ligeså meget guitar som han trækker vejret. For selvom en koncert nemt kan være op mod tre timer nonstop – TEXAS STYLE – kan man sagtens finde ham spillende guitar alene på hotelværelset bagefter.

At han derfor nærmest er blevet ét med sin guitar kommer også tydeligt til udtryk når han står på scenen, hvor hans udstråling, virtuositet og imponerende musikalske overskud, tryllebinder selv det mest kræsne blues publikum – og mangt en musiker kollega.

For selvom Alan Haynes er en ydmyg ”anti star” er han aldeles respekteret af netop stjernerne, og nævnes i interviews som inspiration for både Robert Cray og Jeff Beck. En ’Guitaristernes guitarist’ – hvorfor han adskillige gange har stået på scenen med de allerstørste; Stevie Ray Vaughan, Albert King, Buddy Guy, Albert Collins, Otis Rush, John Lee Hooker, The Fabulous Thunderbirds og ikke mindst Johnny Winter, som han tillige har indspillet med og erklærer som sin største inspirationskilde.

Fredag d. 25. maj – TrykkerietsBlues & Rock Club
koncert kl. 20 – døren åbnes kl. 19
Entre: 100 kr. i forsalg – 140 kr. i døren (hvis ikke udsolgt)
http://billetto.dk/alanhaynes-austintexasusa


Lørdag den 24. marts:

Almost AC/DC (entre 50 kr.)
http://www.aoa.dk/musik/almost-acdc-live-paa-trykkeriet-aarhus#what:Musik

Søndag den 1. april
Brugte instrumenter/gear, køb-salg-byttedag
http://www.aoa.dk/shopping/brugte-instrumentergear-koeb-salg-byttedag#what:Shopping

Lørdag den 21. april (fri entre)
Maleren’s musikevent 2012 – 6 livebands
http://www.aoa.dk/musik/malerens-musikevent-2012#what:Musik

Trykkeriet
Lykkesholms Alle 98
8260 Viby

http://trykkerietsbluesrockclub.dk/tbrc/