To stærke blues-damer klar til årets Bluesfestival i Horsens.

Sharrie Williams - 2Billetsalget begynder mandag 22.juni – og også i år er der billige partoutbilletter til de hurtige

Årets Bluesfestival i Horsens har nu fået de første navne på plakaten – og fra mandag d 22. juni kan bluespublikummet i hele landet købe billetter med markant rabat.

-Vi havde en fantastisk festival i 2014, hvor antallet af koncertgæster satte rekord, hvilket faktisk gav os lidt pladsproblemer ved et par af koncerterne. Det forsøger vi at imødegå i år ved at fordele koncerterne på tre stærke og meget forskellige scener, siger formand for Blueskartellet i Horsens Carsten Mellson.

-Den store scene er stadig Horsens Ny Teater, med Kulisselageret i kælderen som den intime klubscene. Midt imellem de to ligger så foyer-scenen på Horsens Ny Teater, som begge festivaldage vil være centrum for uhøjtidelig blues med nogle af de stærkeste danske bluesnavne som Paul Banks, Peter Nande, Olav Poulsen samt svenske Svante Sjöblom, siger han.

Samtidig har formanden de to første navne klar på plakaten: Amerikanske Sharrie Williams og svenske Lisa Lystam Family Band.

-Sharrie Williams er en forrygende performer, der spænder over hele følelsesregistret og fra blues over gospel til soul og jazz. Vi har haft hende i kikkerten et stykke tid og er meget glade for, at det nu er lykkedes, siger Carsten Mellson, der også har store forventninger til Lisa Lystam:

-Hun og hendes Family Band er på rekordtid blevet det største bluesnavn i Sverige og har allerede modtaget masser af anerkendelse over hele Europa. Jeg oplevede hende selv ved European Blues Challenge i Bruxelles tidligere i år, og kan sammenfatte det med to ord: Glæd jer!

-Flere navne er naturligvis på vej og vil blive offentliggjort i løbet af de kommende par måneder, tilføjer han
Lystam-3Carsten Mellson ser også frem til festivalens foyerscene, hvor danske bluesartister begge dage møder op med en uhøjtidelig attitude og plads til jam og improvisationer – og gerne med andre af festivalens musikere som gæstesolister.

Også i år er der kontant rabat til de hurtige billetkøbere – i hvert fald dem, der køber en partoutbillet. Billetsalget til Bluesfestivalen åbner mandag d 22. juni på Horsens Ny Teater samt billetlugen.dk, og til og med mandag d 3. august koster en partoutbillet 450 kr.
I perioden frem til og med torsdag d 3. september koster partoutbilletten 500 kr. – herefter og frem til festivalen er prisen 550 kr.
Man kan naturligvis også købe enkeltdagsbilletter – de koster 325 kr. til hhv. fredag og lørdag.

Carsten Mellson forventer, at hele programmet vil være på plads kort efter sommerferien, og opfordrer bluespublikummet til at følge Blueskartellet på Facebook eller tilmelde sig nyhedsbrevet på blueskartellet.dk, hvis man vil være sikker på at få de sidste nyheder med.

Årets Bluesfestival i Horsens finder sted fredag d 6. og lørdag d 7. november.

Læs mere på www.blueskartellet.dk