Billedserie: Ian Siegal & the Blues Overdrive, Kulturium, Ishøj

Ian Siegal og Martin Olsen

Foto: Sven Lewandovsky

Den engelske guitarist, sanger og sangskriver Ian Siegal er i disse dage i Danmark, hvor han dels spiller et antal solokoncerter, dels optræder i et spændende samarbejde med det internationalt anerkendte danske band The Blues Overdrive.

The Blues Overdrive består af Martin Olsen på vokal og guitar, Andreas Andersen på guitar, Thor Boding på bas og Louisian Boltner på trommer.

Fredag den 8. april spillede Ian Siegal & the Blues Overdrive på Kulturium Musikteater i Ishøj. På plads var også Sven Lewandovsky og hans kamera, og derfor kan vi præsentere nedenstående serie med fotos fra koncerten. Klik på et af billederne for at se galleriet i fuld størrelse.

I morgen, onsdag den 13. april spiller Ian Siegal solokoncert på Gustav Wieds i Roskilde, og torsdag den 14. april kommer han til Mojo Blues Bar i København.

Ian Siegal & the Blues Overdrive spiller den næste fælles koncert fredag den 15. april på kulturbistroen Hos Olsens lidt uden for Roskilde, og lørdag den 16. april rammer de Musikhuset Dexter i Odense.