Blueskartellets forår

Foråret indledes lige om lidt hos Blueskartellet i Horsens. Indtil videre kan følgende koncerter opleves:

Fredag d 17. februar: Kit Baloun (US) w/Ronni Boysen Band (DK)

Fra El Paso, Texas, via Berlin til Horsens: Den karismatiske, rå og hjertevarme humørbombe Kat Baloun indtager Kulisselageret med opbakning fra den suveræne guitarist Ronni Boysen og hans band. Det bliver en tæt aften med tung blues og Katherine ”Kat” Baloun i front med sjælfuld vokal og smukt mundharmonika-spil. Den 55-årige sangerinde har boet i Berlin siden 1994, og er et kendt og populært navn på mange tyske blues-scener, og denne vinter besøger hun for første gang Horsens. Se frem til et amerikansk festfyrværkeri på scenen med en backing i international klasse denne februar-fredag.
Billetpris 130,- (100,- for medlemmer af Blueskartellet)
Arr.: Blueskartellet

Søndag d 19. februar: Søndagsjam med Kat Baloun (US) og Ronni Boysen (DK)

Der er søndagshygge for hele den musikglade familie, når Blueskartellet igen inviterer til søndagsjam.
Denne gang er værterne den texanske sanger og mundharmonika-maestro Kat Baloun, i selskab med den fremragende bluesguitarist Ronni Boysen. Duoen inviterer alle deltagere med på en kvægende rundtur i blues-universet, så kom og vær med – enten med dit eget instrument eller ”bare” som tilhører. Jam-dagen starter kl. 19.
Billetpris 20 kr. – deltagere i jam’en kommer gratis ind.
Arr: Blueskartellet

Lørdag d 10. marts: Girls With Guitars (UK/US)

Tre hårdtslående, musikalske og effektive damer indtager Kulissen denne tidlige forårslørdag. Bag navnet gemmer sig Dani Wilde, Victoria Smith og Samantha Fish – en hot trio af erfarne bluesrockere, der i ’12 fortsætter deres fælles turne fra i fjor. Blues-damerne er dette års udgave af Blues Caravan, og der bliver damp på kedlerne.
Yngst i selskabet er den 22-årige guitarist Samantha Fish fra Kansas, som i fjor udgav sit første solo-album ”Runaway” til begejstrede anmeldelser. Hun suppleres af to englændere, den rutinerede guitarist Dani Smith med det eminente fingerspil og den soul’ede stemme samt bassist Victoria Smith, der har spillet alt fra punk til Motown, og som regnes blandt de bedste unge bassister i sit hjemland. De tre Girls With Guitars suppleres af trommeslager Denis Palatin – tilsammen er der sat vand over til en skoldhed aften på Kulisselageret.
Billetpris 130,- (100,- for medlemmer af Blueskartellet)
Arr.: Blueskartellet

Fredag d 30. marts: Big Joe & the Dynaflows (US)

Jump blues, med et strejf eller to af jazz. Sådan lyder opskriften på Big Joe Maher, som sammen med The Dynaflows vil få Kulisselageret til hoppe, gynge, swinge og synge som en perfekt optakt til påskeferien.
Frontmanden selv sidder som regel bag trommerne – her har Big Joe Maher i godt 30 år demonstreret sine evner som en stærk sanger og lige så kraftfuld trommeslager. Det høres ikke mindst på hans seneste album, ”You Can’t Keep a Big Man Down”, der udkom i fjor. Her trækker Big Joe og hans backing på såvel B.B. King som rhytm’n’blues i bedste New Orleans-stil – alt sammen med fart på feltet og brede smil, der smitter langt ud på dansegulvet. Der er lagt op til en storswingende aften på Kulissen…
Billetpris 130,- (100,- for medlemmer af Blueskartellet)
Arr.: Blueskartellet

Fredag d 27.april: Hamilton Loomis (US)

Tænk på blues, rock og soul som en trekant. Så har du Hamilton Loomis lige i midten. Det mener i hvert fald det anerkendte Guitar Player Magazine. Det samme mente publikum på Bluesfestivalen i Horsens i 2010 – og nu kommer denne guitar-tornado så tilbage.
Den unge texaner fra Galveston – der i mange år havde nu afdøde Bo Diddley som mentor – trækker ikke bare på de store og historiske blues-navne, men lader sig inspirere af alt fra Prince over heavy metal til sigøjner-jazz. Blues er dog altid den vigtigste ingrediens, men Hamilton Loomis bruger lystigt og dygtigt funk, soul og rock som krydderier i suppen – så kom og få en smagsprøve på moderne blues…
Billetpris 130,- (100,- for medlemmer af Blueskartellet) Arr.: Blueskartellet

Læs mere på foreningens hjemmeside her