Sommer, soul og blues aften i Lønstrup.

Med skønne Hotel Kirkedal som ramme og en stor soul/blues sanger og guitarist på programmet, er det en stor fornøjelse for Bluestown.dk, torsdag d. 12 juli, at præsentere ikke kun en af nutidens store stemmer men samtidig en eminent guitarist nemlig Mr.Larry McCray og hans band(US) og en til lejligheden speciel udgave af Dansk blues karavane. Det bliver en fantastisk aften som starter med 2 x årets danske blues navn, Tim Lothar(2008) og Copenhagen Slim(2009) som sammen med CD aktuelle Claus Sivert Thomsen vil levere en skøn forenelighed af akustisk/elektrisk blues og egne numre. Bluestown.dk udtaler sig om denne konstellation og siger: Man bliver lige så beskidt af at rulle sig i den danske muld som af at rulle sig i Mississippiflodens mudder!

Derefter vil aftenen blive domineret af en stor og fyldig soul/ blues stemme fra USA i form af Larry McCray og hans band. 52 årige Larry McCray har, udover sin store stemme, et kæmpe talent som guitarist og er i den forbindelse belønnet i 2000 med “The Orville Gibson Award” og “Best male blues guitarist” over store navne som Eric Clapton og Jeff Beck m.fl.

Larry McCray har udgivet 6 plader i eget navn, indspillet som gæstemusiker på adskillige plader og spillet med stort set samtlige af de store bluesguitarister bl.a. Buddy Guy, Albert Collins og Larry Garner. Med sig, på denne sommeraften, har Larry McCray sit band bestående af Shawn mcDonald på orgel, Kerry Clark på bas og hans bror steve McCray på trommer og sang. Tilsammen leverer de en solid, dansevenlig blanding af soul, funk og blues og et musikalsk show der brænder sig fast på trommehinden. Det skal nævnes at sidste gang Larry McCray besøgte Hotel kirkedal, spillede han og bandet i over 3 timer. Dette er et band i verdensklasse og et man MÅ høre!!

Billetter kan købes hos Musikhuset Hjørring og Lønstrup Turistbureau samt bestilles hos Bluestown.dk