Endeligt program for Bluesfestival Horsens.

Skærmbillede 2015-08-06 kl. 15.37.20

Lil’ Ed & The Blues Imperials samt Junior Watson er et par af de nye stærke udenlandske navne til november

Blueskartellet i Horsens har nu det endelige program parat til Bluesfestivalen i november i Horsens – the City of Blues. Tre stærke udenlandske navne gør programmet stort set komplet, og formand Carsten Mellson glæder sig over, at alle de store brikker nu er faldet på plads:

-Vi har ikke villet melde navnene ud, før alle aftaler var helt på plads, og det er heldigvis sket her i løbet af sommeren. Derfor kan vi nu offentliggøre det endelige program, med en enkelt undtagelse lørdag eftermiddag, og som altid er det meget varieret og med både nye og velkendte navne, siger han.

Lil' Ed & The Blues ImperialsØverst på plakaten står nu Lil’ Ed & the Blues Imperials, som har huseret på alverdens bluesscener igennem mange år. Lil’ Ed Williams er en ægte bluesman fra Chicago og er en sand mester på slideguitar, og han og hans trofaste backingband er bl.a. blevet beskrevet som ”en snerrende boogie-blues machine”. Med til historien hører, at bandet to gange er blevet kåret som Band of the Year ved Blues Awards i hjemlandet USA, og bandet har et par håndfulde succesfulde og roste albums bag sig – senest ”Jump Start” fra 2012.

-Med Lil’ Ed får vi garanti for at få gang i danseskoene lørdag aften. Vi har haft dem i kikkerten længe, men nu er det endelig lykkedes, siger Carsten Mellson.

Junior WatsonEt andet nyt navn på plakaten er Junior Watson & Trickback. Junior Watson er et topnavn blandt guitarentusiaster over hele verden på grund af sin innovative og personlige stil, som ikke ligner nogle andres. Han har bl.a. været med i Canned Heat i 10 år, og har indspillet og optrådt sammen med masser af store bluesnavne. Nu er han selv i forreste række, i kølvandet på hans første solo-cd ”Jumpin ’wit Junior” fra 2012. På scenen suppleres han af det erfarne svenske bluesband Trickback, som gennem mange år har leveret backing til nogle af bluesens største profiler – ikke mindst ”over there”.

Endelig kommer Little Jimmy Reed også til Horsens i november. Denne veteran fra Louisiana har passeret de 70 somre og er stadig en fornem ambassadør for det, han selv kalder ”old school downtown blues”. Til koncerten på Kulisselageret suppleres han af ”Britains finest blues & boogie pianist” Bob Hall – så der er lagt op til en intens og intim oplevelse i byens bedste koncertkælder.

-Årets program har noget for alle blueselskere, og vi håber at se mange af de glade gæster fra sidste år, hvor publikum kom til Horsens fra hele landet. Vores billetsalg er godt i gang, og indtil begyndelsen af september kan du stadig spare 10 pct. på partoutbilletten, siger Carsten Mellson.

Billetter til Bluesfestivalen, der finder sted fredag d 6. og lørdag d 7. november, kan købes på Horsens Ny Teater samt på billetlugen.dk. I perioden frem til og med torsdag d 3. september koster partoutbilletten 500 kr. – herefter og frem til festivalen er prisen 550 kr.
Man kan naturligvis også købe enkeltdagsbilletter – de koster 325 kr. til hhv. fredag og lørdag.

Programmet for festivalen (med forbehold for ændringer):

Fredag d 6. november:

HNT, store scene:
18:00 Travellin’ Brothers (ES)
20:30 Junior Watson & Trickback (US/S)
22:30 Sharrie Williams (US)

HNT, foyer:
Festival-jam med Paul Banks, Olav Poulsen, Peter Nande, Svante Sjøblom

Kulisselageret:
17:00 100 Guitars-jam (fortsat fra KUBEN)
19:30 Lisa Lystam Family Band (S)
00:00 Bruuns Blues Band (DK)

Lørdag d 7. november

HNT, store scene:
18:00 Hungry Men’s Blues Band (DK)
20:45 Lurrie Bell (US)
22:30 Lil’ Ed & the Blues Imperials (US)

HNT, foyer:
Festival-jam med Paul Banks, Olav Poulsen, Peter Nande, Svante Sjøblom

Kulisselageret:
17:00 Paul Banks – solo (DK)
19:30 Little Jimmy Reed (US)
00:00 JJ & the Real Thing Reunion (DK)

Læs mere på Blueskartellet.dk