Blues street food og stemning på Gråbrødretorv i København.

Blues på Gråbrødretorv

Sharon Lewis feat. special guest star Claudette Miller

– blueskoncerter, street food og sensommerstemning den 14. & 15. august 2015 på Gråbrødretorv.

Når bluesdivaen Sharon Lewis med sin sjælfulde stemme og smittende energi indtager scenen, er det svært at holde fødderne – og resten af lemmerne – i bero. Den karismatiske sangerinde og entertainer fra Chicago er velsignet med en kraftfuld stemme, der med sin inderlighed fænger publikum. Hun har gennem tiden optrådt med prominente musikere som Buddy Guy, Mavis Staples og Mumford & Sons, optræder jævnligt på bluesklubberne i Chicago, på bluesfestivaler verden over og til den amerikanske valgdag i 2012 sang hun for præsident Obama.

Den 14. og 15. august indtager Sharon Lewis det smukke Gråbrødretorv – og her vil hun med to koncerter under åben himmel sikre sensommerstemningen i hjertet af København. Med på scenen er Sharons Lewis’ fantastiske band og special guest star Claudette Miller. Med sin intense og sjælsøgende vokal har Claudette Miller været hovednavn i den verdenskendte bluesklub Blue Chicago siden 2010 og har stået på scenen med bluesstjerner som Lil Milton, Tyrone Davis, Lonnie Brooks, Billie Branch og Koko Taylor.

Bluesmenuer & street food

Flere af restauranterne på torvet vil de to dage servere en særlig bluesmenu samt amerikansk inspireret street food, øl, vin og hjemmelavet punch, som kan nydes til koncerterne.

Hvornår: Fredag og lørdag den 14. og 15. august fra kl. 18-21

Hvor: Gråbrødretorv, København K

Pris: Arrangementet er gratis

Mad & drikke – bestilling: Restauranterne på torvet vil til koncerterne servere særlige blues-menuer udenfor på restauranternes terrasser. Se mere om menuerne og bestil dem her: http://dinnerbooking.com/dk/da-DK/eventbooking/event/204

Der vil også være mulighed for at købe street food og drikke på dagen, som kan nydes ved langborde ude på torvet.