Kom til live-optagelse med B.Loose

B.Loose

Tekst: Jakob Wandam

B.Loose Blues Band, eller bare B.Loose, er et nordsjællandsk bluesband, der blev stiftet tilbage i 2010. Ægteparret Anne Gardø (vokal) og Steen Digsmed (guitar, mundharpe og kor) var med til at danne orkestret, der oprindeligt kaldte sig Cabbage Rose.

I dag består B.Loose af Gardø og Digsmed samt Klaus Dyrhauge Gregersen (guitar og kor), Jens Rud (trommer og kor) og Bo Mølgaard Pedersen (bas). Hver især har medlemmerne spillet i forskellige rock-, pop-, soul-, country-, jazz- og bluesprojekter. B.Loose har endnu ingen pladeudgivelser på cv’et, men det skal der snart rådes bod på.

I foråret går B.Loose nemlig i studiet for at indspille en cd, der forventes udgivet til sommer. Albummet skal også indeholde live-numre, og de vil blive indspillet på Bartof Station på Frederiksberg i morgen, lørdag den 26. marts.

”Women in Blues”

Anne Gardø

Her optræder B.Loose med deres show ”Women in Blues”, som er en hyldest til kvindelige blues- og bluesrock-sangerinder fra Koko Taylor og Etta James over Janis Joplin og Bonnie Raitt til Maggie Bell og Beth Hart.

Til sommer drager B.Loose på en miniturné i Irland, hvor de blandt andet skal spille ved Rory Gallagher Festival i Ballyshannon. Men i første omgang gælder det altså Bartof Station, Solbjergvej 3 på Frederiksberg, lige ved siden af Frederiksberg Centret og Frederiksberg Metrostation. Koncerten foregår som sagt lørdag den 26. marts, og musikken begynder klokken 20.

Har man lyst til at deltage i B.Looses live-optagelse (eller bare til at komme til blueskoncert), kan man købe billet til koncerten på Bartof Station her.