Jam Days i Odense – Fra i dag og ugen ud.

Jam Days 13“Sammenstimlen, session, møde – ordet Jam skaber straks associationer til den musikalske verden. 3 forskellige genre “jammer” og skaber sammen noget unikt. Jam Days rummer musik, sammenhold, glæde og liv”.

Jam Days er en ugelang festival med fokus på autentiske, nærværende musikalske oplevelser. Jam Days er en fusion af Odense Sommerjazz, Odense Folk festival og Odense Internationale Bluesdage. Vi præsenterer disse genrer, men tager også afstikkere.
Jam Days præsenterer både danske og internationale navne, med den fællesnævner at de der står på scenen har en udtalt glæde ved at stå netop der. Det smitter af og skaber helt unikke koncertoplevelser for publikum.
Jam Days en ny crossover festival i Odense, med en bred vifte af professionelle bands/artister inden for de genrer festivalen repræsenterer. En festival som på mange måder bliver unik i Danmark. Gennem arrangørernes store netværk og erfaring, kan festivalen arbejde for en fremadrettet positiv publikums udvikling, International programprofil, talentudvikling og en professionel økonomisk bæredygtig koncertafvikling. Disse vigtige elementer i festivalen, skal sikre en konstant udvikling for musikmiljøet i Odense og øget fokus på byen som en seriøs og attraktiv musik by. festivalens formål er at der i Odense 7 dage i træk vil være et mangfoldigt og rigt musikprogram på udendørs scener, spillesteder, caféer og alternative scener.
Det er festivalens vision at få hele byen til at bidrage til festivalen, både med musik, events alternative publikums aktiviteter og skabe en god festival stemning i hele Odense. Publikums udvikling mellem crossover genrerne er det bærende element i festivalen. Alle byens aktører/arrangører kan blive en del af festivalen og inviteres til at bidrage positivt til program profilen. Borgere og udenbys gæster skal opfatte festivalen som en professionel musik festival af international karakter.

Koncertprogrammet kan ses her:

http://www.jamdays.dk/program.html