Spændende blues i Lønstrup

Et nyere “bluesfortagne” kaldet Bluestown har set dagens lys. Arrangør Claus “Silver” Thomsen har indtilvidere afholdt fire arrangementer og kan 30. September præsentere eksklusiv blueskoncert med Louisiana Red & Paul Lamb på Restaurant Glashuset i Lønstrup. Koncerten er kl. 21:00 med forudgående spisning fra kl. 18:00 og opvarmning med Bluestown Roundups fra ca. kl. 20:15

Det er med blues som med bjørneklo…den kan ikke slåes ihjel! Det er Louisiana Red et levende eksempel på. Med en alder på 79 år og mere end 6 årtier på scenen, er Louisiana Red et bevis på at blues er mere end en musikstilart. Red blev født i 1932 i Alabama, hans mor døde kort tid efter hans fødsel og hans far blev lynchet af KuKlux klanen, da Red var 9. Ligesiden har han spillet og inspireret mange med ´the real blues`. Under indflydelse af Muddy Waters, John lee Hooker og Lightnin´Hopkins, fandt Red sin egen stil og indspillede i 1949 for Chess Records. Med sine 6 årtier i bagagen har Red spillet med stort set alle de store navne såsom B.B. King, Muddy Waters, Champion Jack Dupree, Sam Mitchell o.m.a.

Lousiana Red blev i 1983 tildelt den prestigefyldte W.C. Handy Awards som bedste traditionelle bluesartist. Med sig i bagagen har han adskillige udgivelser, både egne og som gæstemusiker. Han betragtes idag som en musikernes musiker. Så det er med en hvis stolthed at bluestown.dk og restaurant Glashuset i lønstrup kan præsentere, fre. d.30 sept. kl.21, en yderst eksklusiv koncert med den levende blueslegende, Louisiana Red. Men på denne aften, i Glashuset´s restaurant, har han følgeskab af den britiske mundharpevirtuos Paul Lamb og når to så gode Bluesmusikere mødes er der dømt blues langt ind i himlen! De som har hørt Paul Lamb med sit band, the Kingsnakes, ved at han er en mester på mundharpen. Udover at have vundet alverdens priser for sit spil, er Paul Lamb udnævnt som medlem af British Blues Awards Hall Of Fame, i selskab med Eric Clapton, Peter Green og John Mayall.

Bluestown.dk udtaler: Dette er en aften ud over det sædvanlige, for det er sjældent at to så gode musikere render sammen og med de rammer vi har for denne aften er vi sikre på at det bliver en uforglemmelig oplevelse.
Som indledning til arrangementet vil restaurant Glashuset lave en lækker blues menu, som kan bestilles med billetten og der vil være musik med the Bluestown Roundups
Så der al mulig grund til at reservere billetter i god tid, for det er en aften med mad, sjæl, varme, godt humør og 100% ren blues…og et minde for livet!

Pris billet kr. 200,-
Pris incl. bluesmenu kr. 350,-
Billetbestilling 40 11 40 39

læs mere på www.bluestown.dk