Blues med mexicanske og indianske aner på Kulissen

Lørdag den 2. februar er der blues med mexicanske og indianske rødder på KulisseLageret i Horsens. Amerikanske Hook Herrera optræder med fire af den danske bluesscenes mest rutinerede kræfter.

Hook Herrera er født i San José, Californien, amerikaner med indiansk og mexicansk blod i årerne. Blodet er mindst lige så blåt som rødt, da han har spillet blues, siden han var barn. Hook Herrera har turneret med Warren Haynes, Gov’t Mule og Allman Brothers Band og spillet med bl.a. Johnny Winther, Derek Trucks, Jimmy Rogers og Bonnie Raitt.

I november 2018 spillede han med Corey Harris på Vollsmose Bibliotek og Kulturhus i Odense (læs her).

Respekteret bluesfortolker

Han har rejst gennem hele USA og store dele af Europa med sin mundharmonika, før Hook fandt kærligheden i Sverige og nu lever i Göteborg med kone og børn.

Hook Herrera er en respekteret mundharmonikaspiller, sanger og bluesfortolker. Han har den ægte feeling, som man ikke kan læse eller træne sig til.

Helping Hand Band

Til koncerten på KulisseLageret medbringer Hook ”The Helping Hand Band”, der består af Ronni Boysen (Mud Morganfield, Kokomo Kings) på guitar, Kjeld Lauritsen (Organizers, Miriam Mandipiri) på orgel og piano, Mads “Tiny” Andersen (Mike Andersen, Allan Haynes, Tony Vega) på trommer og Niels Nello Mogensen (Johnny Madsen, Grarup Allstars) på bas.

Koncerten starter klokken 22.00, og dørene åbnes én time før. Entréen er 130 kroner i forsalg og 150 kroner i døren. Billetter kan købes her.

Danmarksturné

Koncerten på KulisseLageret i Horsens arrangeres af foreningen Blueskartellet og er en del af en Danmarksturné, der omfatter i alt syv koncerter:

  • 01-feb. Café Ludvig, Sorø
  • 02-feb. KulisseLageret, Horsens
  • 28-feb. Tøjhuset, Fredericia
  • 01-mar. Hjørnet, Dronninglund
  • 02-mar. Fermaten, Herning
  • 08-mar. Tante Olga, Randers
  • 09-mar. Arden Kulturhus, Arden