Ole Frimer Band: Blues With A Twist

Pressemeddelelse:

Den århusianske sanger og guitarist Ole Frimer, med en fortid i legendariske Blue Junction og et tæt samarbejde med Peter Thorup, har i selskab med en håndfuld top-klasse musikere dannet et nyt Ole Frimer Band.

Ole Frimer Band har med stor succes lanceret en ny progressiv stil med rødder i blues og elementer fra rock, jazz og fusion, men giver også god plads til bluestraditionerne.

Orkesteret indleder netop nu bookingen af foråret og sommerens koncerter 2012, og er i dag en af de mest efterspurgte bands i Danmark, når det gælder det blå univers, med koncerter på Skanderborgfestivalen, Malmø Festivalen, Roskilde Jazz Festival, Nibefestivalen, Copenhagen Blues Festival og mange mange flere.

Anmelderne skrev bl.a
”Ole Frimer Band har med tilføjelsen af Hammond fænomenet Palle Hjorth udviklet sig til et formidabelt live-band, der som ganske få europæiske blues-bands kan improvisere og spille op til hinanden”. – Jan Aaskov, Bluesnews.no.

”Frimer er en stor og dygtig tekniker, og sammenstødet mellem hans kontrollerede ståltone og Hjorts varme orgelhyl løfter gang på gang den musikalske oplevelse. Fed bluesfeeling!” – Bent Stenbakken, Nordjyske Stiftstidende.

Ole Frimer (guitar & vokal)
Palle Hjorth (keyboard)
Jesper Bylling (bas)
Nils Bo Poulsen (trommer)

Følg med på www.frimertrio.dk og www.myspace.com/olefrimertrio