Blueskartellets Ærespris til Ole Frimer

Ole Frimer, Carsten Mellson samt filialdirektør i BankNordik Horsens Peter Otto Nielsen.

Velbesøgt førstedag på årets bluesfestival i Horsens

Blueskartellet i Horsens uddelte fredag sin Ærespris. Det skete ved årets Bluesfestival på Horsens Ny Teater og Kulisselageret, og modtageren var den århusianske blues-musiker Ole Frimer.
Prisen, der er sponseret af Bank Nordik, uddeles til en dansk blues-musiker, der gennem mange år har gjort noget ekstra for den danske blues-scene, og består af en skulptur udført af Filip Møller.

Ole Frimer har været en central skikkelse i det danske blues-landskab i mange år. Han har vundet flere priser i blues’ens hjemland USA med sit tidligere band Blue Junction og fik desuden, i 2008, en Danish Music Award for årets bedste bluesalbum.

Det er med god grund, at Ole Frimer er en af landets mest populære blues-guitarister. Han har i årevis haft sin egen klare stil, såvel i Blue Junction og solo. Ole er teknisk sublim – og samtidig spiller han også med hjerte og personlighed, siger Blueskartellets formand Carsten Mellson i sin begrundelse for prisuddelingen.

Ole Frimer satte fredag aften en streg under sit format og popularitet, da han med Ole Frimer Trio samt Palle Hjort leverede en flot koncert i teatrets store sal.

Der er rigtig god grund til, at disse fantastiske fire er blevet et af landets mest efterspurgte bluesorkestre de senere år, siger Carsten Mellson.

Han er i øvrigt rigtigt godt tilfreds med førstedagen af årets store bluesfest.

Billetsalget har slået alle rekorder, allerede før musikken går i gang. Vi er utroligt glade og tilfredse; både med publikums store og engagerede opbakning og med de forrygende koncerter, vi allerede har været vidne til, siger Carsten Mellson.

Bluesfestivalen fortsætter i dag lørdag; bl.a. med øl-standup med Mik Schack, whisky-smagning med Stauning Whisky, Tony Vega Band, Larry McCray samt årets hovednavn Robben Ford og Mike Landau med Renegade Creation.

Læs Horsens Folkeblads dækningen af festivalen her.

www.blueskartellet.dk