Billedserie: Chris Tanner Trio feat. Esben Just, Kulturium, Ishøj

Esben Just og Chris Tanner Trio

Foto: Sven Levandowsky

På spillestedet Kulturium i Ishøj er der hver anden weekend Søndagsjazz – eftermiddagskoncerter med kunstnere udvalgt af trommeslageren og bookeren Sven Levandowsky til Kulturiums Jazzklub. Det betyder naturligvis jazz, men også gerne bluestoner, sådan som det var tilfældet søndag den 25. februar.

Her var det nemlig Chris Tanner Trio, der trådte op, og det gjorde de i selskab med Danmarks måske fremmeste eksponent for New Orleans-musikken, pianisten og sangeren Esben Just. Halvmånebyens blues, jazz og R&B er heller ingenlunde fremmed territorium for Chris Tanner Trio, som begår sig inden for disse stilarter samt traditionel jazz i almindelighed og great American songbook-standarder. Trioen består af Chris Tanner på klarinet og vokal, Henrik Bay på guitar og Jens Kristian Andersen på kontrabas.

Sven Levandowsky er ikke bare koncertarrangør, men også husfotograf ved Søndagsjazz-koncerterne, og han har taget billederne, som du kan se nedenfor. Klik på et af billederne for at se galleriet i fuld størrelse.

Resten af forårssæsonen hos Jazzklubben i Ishøj indeholder mere musik, som bør interessere bluesfans, og ser således ud:

  • 10-mar. River Jazz & Blues Band
  • 24-mar. Kjeld Lauritsen/Sahra da Silva Kvartet
  • 07-apr. Christian Søgaard Trio
  • 21-apr. Henning Munk & Plumperne

Chris Tanner Trio feat. Esben Just kan opleves igen på Charlie Scott’s Bar i København tirsdag den 5. marts.