Billedserie: Tim Lothar & Holger “HoBo” Daub, Eutiner Marktplatz, Eutin

Holger “HoBo” Daub og Tim Lothar

Foto: Frank Nielsen

Lørdag den 20. maj spillede den danske guitarist, sanger og sangskriver Tim Lothar med sin tyske makker, mundharpespilleren Holger “HoBo” Daub, på den slesvig-holstenske bluesfestival Bluesfest Eutin, også kendt som Blues Baltica.

Festivalen finder sted på markedspladsen i byen Eutin, og den er kendt for at fokusere på kunstnere fra Østersøregionen. På dette års festival optrådte således musikere fra Polen, Norge, Finland og altså Tyskland og Danmark. Der var dog også indslag fra England, USA og Canada.

Tidligere danske bidragydere har for eksempel været Big O & the Blue Quarters (se billedserie her) og Paragraph8ight, og Ole Frimer Band optog live-albummet Live at Blues Baltica på festivalen (læs anmeldelse her).

Tim Lothar og Holger “HoBo” Daub har efterhånden arbejdet sammen i en del år, og de har udgivet to album sammen. Blues from the North (læs anmeldelse her) kom i 2016, og i 2022 fulgte Neu Darchau (læs anmeldelse her).

Bluesnews.dk’s fotograf Frank Nielsen overværede duoens koncert på Bluesfest Eutin, og resultatet kan ses i billedserien nedenfor. Klik på et af billederne for at se galleriet i fuld størrelse.