Release-koncert med Mighty Blues Band

Den københavnske sekstet Mighty Blues Band udgiver 11. august 2017 sit debutalbum, Standing by a mountain. Der er releaseparty og koncert med Mighty Blues Band på rockklubben High Voltage i Boltens Gård i det indre København.

Fredag den 28. juli udkom den første single, “Going nowhere”. Du kan se musikvideoen til nummeret her:

Mighty Blues Band har eksisteret siden starten af 2012 og hører hjemme på den københavnske vestegn.

Standing by a mountain er indspillet i Grapehouse Studio og produceret af Emil Sauer, som hidtil har haft heavy metal og alternativ rock på sin samvittighed. Emil Sauer har arrangeret sangene på albummet i samarbejde med Mighty Blues Band.

Der er fint musikalsk gæstebesøg på albummet. Dan Hemmer, dansk Hammond-organist i international topklasse, har lagt orgel på og løftet otte af albummets 11 numre.

Alle numre på albummet er egne kompositioner, og tekstmæssigt holdes der solidt fast i traditionen i det bluesrockede univers med sange om savn, smerte og svigt – og sange om at være drengerøv og give den fuld gas på “the highway” og til festen.

Musikalsk befinder vi os i de amerikanske sydstater med tung og groovy bluesrock og storladen sydstatsrock med masser af guitarsoloer, der med garanti kalder på luftguitar. Guitarerne og harmonierne krydres virkningsfuldt med autentisk mundharpespil.

Mighty Blues Band er:
Henrik Mai: Vokal
Theis Henriksen: Guitar
Kim Luplau: Guitar, kor
Henrik Sørensen: Mundharpe, percussion
Allan Henriksen: Trommer
Lars Schmidt: Bas

Support: Slips Out

Slips Out har eksisteret i halvandet år og holder til på Elværket i Helsingør.

Kvartetten spiller bluesrock i den tungere ende og beskriver sig selv som et støjende bluesband uden fine fornemmelser. Til daglig spiller Slips Out en fin blanding af egne numre og covers af blandt andre Hendrix, B.B. King og Stevie Ray Vaughan.

Når Slips Out varmer op for Mighty Blues Band, bliver det udelukkende med egne numre.

Slips Out består af:
Benny Thorsen: Vokal
Per O. Hansen: Bas
Peter M. Otzen: Trommer
Preben Andersen: Guitar

Entré til releaseparty på High Voltage: 70 kroner
Gratis øl kl. 21-22.
Kl. 22.00: Supportbandet Slips Out
Kl. 22.45: Mighty Blues Band