Sultne mænd der spiller ‘The Hoax’.

Hungry Men

En spændende ny kvintet er dukket op i det østjyske. Bandet skriver følgende sin presse:

Hungry Men’s Blues Band er en blues kvintet, bestående af en samling erfarne og usædvanligt dygtige musikere fra Østjylland (Vejle, Horsens og Århus), og et nyt skud på stammen af blues bands i DK. Grundlæggende spiller Hungry Men’s Blues Band numre af det engelske blues band The Hoax, som med inspiration fra bl. a. amerikanske The Red Devils, i 90’erne tilførte genren ny energi og utraditionelle fortolkninger. Uden at give køb på den rene blues. En fandenivoldsk energi og et drive udover det sædvanlige, gør Hungry Men’s Blues Band til guf for et festbestemt publikum, som samtidig sætter pris på et højt musikalsk niveau.

Med en karismatisk og kompetent forsanger/mundharpespiller: Allan Grønbæk – to sublime guitarister: Søren Schack og Lasse Laursen – en tight og vildt swingende rytmegruppe med bassisten Anders Hjortdal og trommeslageren Dennis Olin, styrer Hungry Men’s Blues Band fra første tone sikkert mod en musikalsk oplevelse – og kalorietab.

Blues med punch og energi – døm selv!

Følg med i hvor vi spiller næste gang på vores hjemmeside og facebook-side. Vi spiller næste gang på Skagen Bryghus 17/8 og der er jobs på vej i efteråret. Bla. a. Mojo, Horsens Bluesfestival, Bjergtrolden m. m..

www.hungrymen.dk