Workshops på Mojo Blues Bar: Lær at spille mundharmonika på en time

Gør noget ved drømmen om at spille på dette herlige lille instrument og mød op på Mojo Blues Bar klokken 18.00 den 3. juli. Her vil Viola Barends være klar til at tage imod dig og din C-dur mundharmonika (køb eventuelt mundharpen på Mojo).

På workshoppen Harmonica Quick Start vil du lære dine første melodier og blueslicks på en time!

Viola Barends er uddannet musiklærer og har undervist i mundharmonika i hele Europa i mere end 20 år med base fra Holland.

Hun er i kontakt med 1000 elever og workshopdeltagere om året. På sin egen facon formår hun at inspirere uøvede deltagere til at komme i gang med atspille mundharmonika. Og til at blive ved med at spille!

Denne workshop er ikke kun for elskere af bluesmusik men også for folk, der ønsker at komme i gang med at spille melodier.

Workshoppen er for begyndere.

Workshops foregår tirsdag 3. juli fra 18 til 20. Opfølgning sker tirsdag den 10.juli fra 17.00 til 19.00 i lokaler på Vesterbro i København.

To workshops koster 200 kroner og 120 kroner for kun den 3.juli. (10. juli er opfølgning). Tilmelding sker ved at skrive til Thomas Jensen på Thomasjensencph@gmail.com eller ringe på 61 41 62 46.

Få den fede lyd på din mundharmonika
En af Europas bedste og mest erfarne undervisere, Ben Bouman (videolink), har 40 års erfaring med at spille mundharmonika og var i 2012 nomineret til årets mundharpespiller ved Dutch Blues Award.

På workshoppen over to dage står han klar til at… lære dig at beherske tungeblokering, åndedræts- og mikrofon/forstærkerteknik, der vil gøre dig til en mere alsidig og bedre mundharpespiller.

Ben Bouman er en af arkitekterne bag det tyske firma, Seydels, revolutionerende stainless steel reeds, der giver mundharpen en flottere lyd og langt længere holdbarhed end gængse mundharper. Han customizer mundharper fra Seydel til kunder i hele verden.

Han afholder workshops i både USA og Europa.

Workshoppen er primært for øvede mundharpespillere, men nybegyndere er også velkomne. Spørg gerne om råd på nedenstående mail/telefonnummer.

Der afholdes workshops den 4. og 11. juli fra klokken 18 til 20 (11 .juli er opfølgning). Den 11. juli afholdes workshoppen i lokaler på Vesterbro i København fra 18.00-20.00.

Det koster 200 kroner at deltage i begge workshops. 120 kroner, hvis du kun deltager i den førrste workshop.

Tilmelding sker på mail til Thomasjensencph@gmail.com eller på telefon 61 41 62 46.