Blues med masser af gnist hos Blueskartellet i Horsens

Jes Holtsø har taget springet fra Børge til blues – og med held!
Først blev han landskendt som Børge i Olsen-Banden. Så blev han glemt af den brede offentlighed. Og så bragede han igennem i danskernes bevidsthed med en sejr i DR-showet Talent 2009 – på en blanding af ægthed, blues, soul og stemme. Og de runde briller – dem har han stadig.
Jes Holtsø er navnet, og han er beviset på, at det aldrig er for sent at få et gennembrud. Lørdag den 12. marts optræder han på Kulisselageret, hentet til Horsens af Blueskartellet.
Sejren i talentkonkurrencen på tv medførte et debutalbum i fjor og har desuden sendt Jes Holtsø på landevejen med Morten Wittrock Band som backing. Et band, der forstår at dreje den klassiske sound af blues, soul og rock, så tilhørerne går glade hjem – en helt ny oplevelse rigere.
Jes Holtsø har stadig Børges afvæbnende charme, men de mellemliggende år har givet en livserfaring og et udtryk, som mangen garvet musiker kunne ønske sig. Repertoiret er blues, soul, funk og rock i en skøn blanding; ikke mindst med inspiration fra legenderne Little Feat og Dr. John, og Jes Holtsø leverer varen med glimt i øjet og masser af entusiasme.
Hans musik er nemlig ikke bare personlig, den er også livsbekræftende. Hans album og hans koncerter er en fortælling om op- og nedture, svigt, held – og lykkelig kærlighed. Det viser bl.a. hans eget nummer ”She’s My Shelter”, som Jes Holtsø har skrevet til sit livs kærlighed, som han mødte kort før talentkonkurrencen. Og så er det selvfølgelig ikke en tilfældighed, at hans første indslag i talentshowet i sin tid var Bob Dylans optimistiske hymne ”I Shall Be Released”..
Forløst; det er han allerede selv blevet. Nu er det publikums tur, og der er lagt op til en gyngende aften med gnist og personlighed på byens bedste kælderscene.

Koncerten finder sted på Kulisselageret lørdag den 12. marts. Dørene åbnes kl. 21 og musikken starter ca. en time senere. Billetprisen er 150 kr., dog kun 130 kr. for medlemmer af Blueskartellet

Andre spændende arrangementer hos bluesforeningen i Horsens: Blues & Booze – Roots Jamboree m/ Whisky-smagning 10. april. Magic Slim & The Teardrops den 15. april. Rod Piazza & the Mighty Flyers og Sherman Robertsen Band den 1. Juli.

Læs mere på foreningens hjemmeside