Album: Smalltown Blues Band – Living The Blues

Smalltown_LivingTheBluesPressemeddelelse indsendt af Smalltown Blues Band:

Smalltown Blues Band er en oplevelse for sig – her får du hele pakken!

En stor musikoplevelse serveret af et band, hvor musikerne har noget at fortælle. Historier om livet på landevejen, længsler og afsavn, dagligdagen, kvinder og kærlighed, alle de ting livet i bund og grund handler om. Alt sammen er bundet op omkring, og garneret med sej blues spillet på guitar, mundharpe, bas og trommer af fire musikere med tilsammen over 100 års erfaring i musikbranchen. Musikken er en blanding af egne numre og klassiske bluesnumre. Blues genren bliver tolket bredt, med flydende grænser til nærliggende genrer. Rock, jazz og country bruges som krydderier i musikken.

Smalltown Blues Band har udgivet 4 cd’er, den seneste, Living the blues,i oktober 2012. Den består af 10 originale numre skrevet af Torben Rønholt og Jacob Kragh, og produceret af Henning Pold, Hans Fagt og Smalltown Blues Band.

Smalltown Blues Band er:
Torben Rønholt – Vokal, guitar
Jacob Kragh – Guitar, mundharpe
Henning Pold – Bas, backing-vokal
Hans Fagt – Trommer, backing-vokal

Smalltown Blues Band er et ægte klub band, musikken kommer ud over scenekanten og musikerne skaber sammen med publikum en unik musikoplevelse. Bandet turnerer hele året og kan bookes ved telefonopringning eller henvendelse via Torben Rønholts website – www.bluesinc.dk.

Læs mere her
www.bluesinc.dk
www.myspace.com/smalltownbluesband

Smalltown