Danske bluesudgivelser efterlyses til DMA Blues 2017

DMA_plakat_A0_ajBig Creek Slim vandt sidste år en Danish Music Award for ”Årets Danske Bluesudgivelse”, og nu nærmer tiden sig, hvor prisen igen skal overrækkes. Derfor kan man nu indsende det seneste års danske bluesudgivelser til nomineringspuljen.

Prisen bliver overrakt i august måned – mere info herom følger senere på foråret. Prisen uddeles af JazzDanmark og ROSA. DMA Blues-prisen skal være med til at styrke den danske blues-scene og forhåbentlig være med til at sende musikerne og musikken ud over landets grænser.

Mangler din udgivelse?

For at komme i betragtning til en nominering er der visse betingelser, der skal være opfyldt.

– Udgivelsen skal have haft release i perioden 1. juli 2016 til og med 30. juni 2017.

– Bandleader skal være dansk eller bosiddende i Danmark, ligesom bandet skal være overvejende dansk eller med særlig relation til Danmark.

– Udgivelsen skal være af minimum 30 minutters varighed.

– Musikken må ikke have været udgivet før.

Opfylder udgivelsen betingelserne, handler det bare om at få albummet indsendt til JazzDanmark, som varetager indsamlingen af blues-udgivelserne.

Selve nomineringsprocessen og voteringen foretages af en uvildig jury, som i lighed med sidste år er blevet udvalgt af JazzDanmark, ROSA og repræsentanter fra det danske blues-miljø.

Indsend 6 eksemplarer til:

JazzDanmark
Nybrogade 12, 2.
1203 København K

– Mærk kuverten ”DMA Blues”.

Udgivelsen skal være JazzDanmark i hænde senest den 30. juni. Materiale modtaget senere end denne dato kommer ikke med i nomineringspuljen.

Eventuelle spørgsmål omkring DMA Blues sendes til marga@jazzdanmark.dk eller ring på telefon: 3345 4300