God modtagelse af Paragraph8ight i Eutin

Paragraph8ight

Tekst: Jakob Wandam
Foto: Merete Stubkjær

Bluesnews.dk kunne forleden rapportere, hvordan Big O & the Blue Quarters væltede den tyske festival Bluesfest Eutin fredag den 19. maj (se fotoreportage her).

Lørdag den 20. var det Paragraph8ights tur, og skal man tro anmelder Fred Delforge fra Zicazic.com, var også dette danske orkester en positiv oplevelse.

Af hele hjertet

Iens Simonsen

”Solen er gået ned, og sweatrene er fundet frem, men ingen fryser, når Paragraph8ight af hele hjertet præsenterer en lækkert skamløs cocktail, intelligent løftet af de to korsangeres kor, men også af hele bandet i samspil,” skriver Fred Delforge og fortsætter:

”En sanger, der følger det, som bandet lægger op til, en behændig, men aldrig for demonstrativ mundharpespiller, en guitarist, som gemmer sig bagest på scenen, men som deltager med stor intensitet krydret med skønne djævelske soli, en pianist, som hverken er for fremtrædende eller for diskret, og endelig en saxofonist, der som dirigent sørger for at alle disse smukke mennesker bevæger sig i samme retning.”

Andreas Gad

Dygtighed

Paragraph8ight havde fået æren af at afslutte lørdag aftens program, og dén opgave gik det ti mand store orkester til med stor dygtighed:

”Hvis det at få ti personer til at opnå en fælles klang ikke er en nem opgave, så har denne gruppe i hvert fald forstået kunsten at få det til at lykkes, og den stræber oven i købet efter at levere et show, så resultatet bliver harmonisk,” vurderer Fred Delforge.

Franskkyndige kan læse hele Fred Delforges reportage fra Bluesfest Eutin her.