Horsens er klar til efterårssæsonen.

Carvin Jones - Hi Res 1De danske bluesklubber har så småt efterårsprogrammerne klar. Dette gælder også i Horsens, hvor årets højdepunkt er den årlige festival første weekend i november. Ud over det byder de på et spændende program med artister fra ind og udland. Blandt andet Carvin Jones (billedet)

Koncerterne er som følger:


Lørdag d 13. september: Danish Blues Challenge

For tredje gang lægger Kulisselageret scene til Horsens-semifinalen i Danish Blues Challenge. Vi kender ikke deltagerne endnu – alligevel tør vi roligt love en forrygende musikalsk aften med medrivende blues, stærke sange og dommere med hovedbrud. Sæt x i kalenderen og hør fremtidens danske blues før alle andre.

Billetpris: 75 kr.

 

 

Lørdag d 27. september: Ole Frimer Band feat. Alan Haynes (US)

En af Danmarks bedste blues-guitarister; suppleret med et af landevejens mest solide og populære navne i disse år. Alan Haynes har allerede spillet sig til masser af venner i Horsens – denne gang kommer han i godt selskab med Ole Frimer Band, som hører til landets bedste og mest gyngende blues-orkestre.

Billetpris: 150,- / 120,- for medlemmer af Blueskartellet

Fredag d 10. oktober: Carvin Jones (US)

Direkte fra Texas: Et af de hotteste navne på den amerikanske bluesscene netop nu. Carvin Jones tager tråden op fra de store mestre, og forvandler denne tråd til et sejt og strømførende hegn med rødder dybt i sydstaternes muld. Tusindvis af koncerter i bagagen, kilovis af roser fra store navne som Albert Collins og Eric Clapton… det bliver varmt!

Billetpris: 150,- / 120,- for medlemmer af Blueskartellet

 

Fredag d 31. oktober/lørdag d 1. november: Bluesfestival

Årets blå højdepunkt i Horsens – to dage med stærke navne fra ind- og udland; jævnt fordelt på Kulisselageret og HNT. Det endelige program kan ses på Blueskartellets hjemmeside i løbet af de kommende måneder.

 

Fredag d 5. december: Big Creek Slim feat. Peter Nande (DK)

En dansk blueskunstner, der lyder som de store mestre fra Mississippi-deltaet, og som formår at gøre historien både levende, moderne og personlig. Big Creek Slim er en unik dansk bluesstemme, som denne aften bl.a. er i selskab med Peter Nande på scenen. Vi er ikke i tvivl: Det bliver en aldeles enestående oplevelse!

Billetpris: 150,- / 120,- for medlemmer af Blueskartellet

Arr.: Blueskartellet

 

Fredag d 26. december: Juleblues / tba

Den traditionsrige juleblues – også i år. Navnene på plakaten er endnu ikke på plads, men der er ingen tvivl om menuen: Byens bedste mulighed for at ryste juledellerne og gi’ silden en tur på dansegulvet.

Billetpris: 130,- / 100,- for medlemmer af Blueskartellet

Arr.: Blueskartellet

Følg med på Blueskartellet.dk