Hovedgård Bluesfest navngiver spillested

Hovedgård Bluesfest’ spillested hedder nu BluesHouse

Snart skal bluesentusiasterne bag Hovedgård Bluesfest byde velkommen til deres 15. koncert i BluesHouse, det nye navn som spillestedet med rette kaldes fra 2011.

Siden den spæde og simple start i 2008 og midt i en finanskrise, så er det alligevel lykkedes folkene bag Hovedgård Bluesfest at få en ny dansk bluesscene søsat.

Tanken bag projektet er, at livemusikken skal ud i lokallivet.
Bluesklubben har oplevet en anerkendende interesse siden starten i 2008, så derfor synes bluesentusiasterne fra Hovedgård det nu er passende, at give spillestedet et navn.

Koncerterne afholdes i et lokalt forsamlingshus, og hver gang indrettes huset i hyggelig bluesclub-stil med lys og lyd. Derfor er det faldet helt naturligt og ligetil, at spillestedet skulle kaldes for ”BluesHouse – A real jukejoint in the middle of nowhere”. Et spillested ved en korsvej, som man også havde det dengang, i tiden tilbage ved bluesens rødder.

BluesHouse er et lille koncertsted nord for Horsens med plads til 110 gæster, hvoraf rigtig mange er trofaste og kommer til alle koncerter.

Hver gang oplever klubben nye koncertgæster, som endog kommer langvejs fra.

Næste koncert er fredag den 28. Januar 2011, kl 21.00, hvor Franck White Duo feat. Ronni Busack-Boysen  optræder i BluesHouse. Døren åbnes kl 19.30. Billetpriser: Forsalg 150,- kr – Indgang 180,- kr.
Der kan købes billetter hos Hi Fi – klubben i Horsens, Stoppestedet i Hovedgård og Billetlugen på nettet.

Se også bluesfestens hjemmeside: www.blueshouse.dk eller www.bluesfest.dk
Koncerterne afholdes i BluesHouse, Gl. Kattrupvej 49, Kattrup, 8732 Hovedgård.