Koncert og guitar-workshop med Perry Stenbäck i Egtved

Perry Stenbäck Foto: Ard Jongsma

Perry Stenbäck
Foto: Ard Jongsma

Af Jakob Wandam

Fredag den 28. oktober byder Egtved Forsamlingshus på koncert med Perry Stenbäck and the Champs med Naja Storebjerg som “special guest”.

Koncerten er arrangeret af foreningen BluesEgtved, for hvem “blues, god solid mad og et smukt velholdt gammelt forsamlingshus hænger sammen.” Derfor er billetprisen også inklusiv en menu, der består af flæskesteg med rødkål og rugbrød.

Dørene til koncerten åbner klokken 19, men som noget helt særligt afholder Perry Stenbäck guitar-workshop inden koncerten, helt præcis klokken 16.30-18.

Perry Stenbäck er født i Stockholm, men er uddannet på Rytmisk Musikkonservatorium i København og bor nu i Jelling. Han er en efterspurgt sessionmusiker med speciale i blues-, folk- og rootsmusik og har desuden en håndfuld udgivelser bag sig i eget navn, bl.a. undervisningsbogen Bedre greb om spaden, så det er en herre, der både er scenevant og ved, hvad han taler om.

Perry Stenbäck and the Champs består ud over Stenbäck selv af en flok yderst erfarne og kompetente musikere: Palle Hjorth på orgel, Jens Kristian Dam på trommer og Morten Husted på bas. Endelig suppleres de altså med sangerinden Naja Storebjerg, der især har optrådt med Jorge Degas.

Læs mere om koncerten og workshoppen, herunder billetpriser og forsalg, på BluesEgtveds hjemmeside.