Mik Schack og Peter Nande har øl, blues og nye cd’er på programmet

31_03Af Jakob Wandam

Som vi tidligere har skrevet her på Bluesnews.dk, kan der være rigtig god grund til at besøge Bartof Station på Frederiksberg i weekenden 31. marts-1. april. I hvert fald hvis man er til godt øl og god blues, for da afholder Bartof nemlig “Blues & Beer Weekend”.

Blandt de optrædende er mundharpespiller, sanger, producer, pladeselskabsmand m.m. Peter Nande, der spiller som en del af Blues Jamboree lørdag den 1. april.

Med alle disse “kasketter” er Peter Nande en travl herre. Han har netop overstået sin “Små Listige Steder Tour” sammen med Tim Lothar, og over for Bluesnews.dk løfter Nande sløret for en række pladeprojekter, han er involveret i.

Et af dem er hans længe ventede California sessions vol. III, som vi håber at se senere i år. Den roste California sessions vol. II: Jelly bean baby kom helt tilbage i 2008, så selv om Peter Nande bestemt ikke har ligget på den lade side i mellemtiden, er der mange, der venter opfølgeren med spænding.

Peter Nandes pladeselskab Straight Shooter Records har høstet både fine anmeldelser og priser for de to Big Creek Slim-plader, de har udsendt i 2015-16, og fra ham har de et solo-live-album på trapperne.

Hertil kommer et album med aalborgensiske Jesper Theis, en duo-plade med Troels Jensen & Miriam Mandipira og et album med The Healers feat. Miriam Mandipira.

SchackIkke mindst barsler Peter Nande snart med en live-trio-cd sammen med Tim Lothar og Mik Schack.

Og netop Mik Schack spiller også en stor rolle til “Blues & Beer Weekend” på Bartof Station. Ikke blot betjener han vaskebrættet for Blues Jamboree; det er også ham, der står i spidsen for øl-delen af “Blues & Beer”.

Mik Schack byder således lørdag den 1. april på fem spændende og velsmagende øl og et utvivlsomt underholdende foredrag om øllets velsignelser.

Bluesmusikken begynder dog som nævnt allerede fredag den 31. marts, hvor der er et internationalt bluesprogram af høj klasse på Bartof Station. Finske Tomi Leino Trio åbner ballet kl. 20.00, med gæsteoptræden af dansk blues’ grand old man Troels Jensen på klaver.

Herefter følger J.T. Lauritsen fra Norge, og fredagen kulminerer med den store amerikanske saxofonist og sanger Terry Hanck.

Billetter til fredagens triple-koncert kan købes her.

Og lørdag den 1. april starter altså med ølsmagning med Mik Schack kl. 18.30. Herefter er der koncert med Blues Jamboree, som denne aften består af Paul Banks (vokal, guitar, mandolin), J. Tex (vokal, violin, guitar), Svante Sjöblom (vokal, guitar, mandolin), J.T. Lauritsen (vokal, accordion), Peter Nande (vokal, percussion m.m.), Mik Schack (snak/vaskebræt) og Olav Poulsen (slideguitar).

Billetter til lørdagens ølsmagning og koncert kan købes her.

Læs mere om programmet for “Blues & Beer Weekend” på Bartof Station her.