Mojo lancerer streamingservice

Tekst: Jakob Wandam

For nylig kunne vi her på Bluesnews.dk fortælle, hvorledes Mojo Blues Bar i København nu livestreamer fra deres intimkoncerter, og hvordan man kan købe sig adgang til de enkelte livestreams.

Nu har Mojo udvidet ordningen til en egentlig abonnementsservice. Det er stadig muligt at tilkøbe sig adgang til streaming af koncerterne enkeltvis – det kræver dog, at man har installeret MobilePay-app’en – men et alternativ er at tilmelde sig den nye streamingservice Mojo Members.

HD-kvalitet

Mojo Blues Bar
Foto: Jakob Wandam

Mojo Members tilbyder livestreaming af alle Mojos intimkoncerter i HD-videokvalitet. Medlemskab tilbydes med en tre dages gratis prøveperiode. Herefter er prisen kr. 75 pr. måned eller kr. 600 pr. år, alt efter hvilken abonnementsordning man vælger. Læs mere om medlemskab og abonnementsvilkår her.

Ud over at give adgang til mange timers live bluesmusik er medlemskabet naturligvis også en mulighed for at støtte en af blues-Danmarks vigtigste institutioner i en tid, hvor de danske spillesteder er særdeles trængt.

Mojo Blues Bar har, siden det igen blev tilladt at åbne for publikum, afholdt koncerter to gange om ugen. På grund af de gældende restriktioner er der dog stadig kun plads til maksimum 32 koncertgæster, som naturligvis er siddende ved små borde og med sikkerhedsafstand.

Streaming er derfor en mulighed for at tage del i livemusikken, selv om man ikke kan få billet. Og det åbner naturligvis også Mojo, i det mindste virtuelt, for blueselskere i resten af Danmark og i udlandet.

Programmet

Programmet for de næste uger ser foreløbig således ud:

Fredag den 21. august: Wild Wax Five
Lørdag den 22. august: Mukherjee Blues

Fredag den 28. august: SP Just Frost
Lørdag den 29. august: Thorbjørn Risager & Emil Balsgaard

Onsdag den 9. september: Troubadours on Tour

Hold øje med Mojos hjemmeside her for at se fremtidige koncerter og tiltag. Og så kan man selvfølgelig altid få overblik over kommende blueskoncerter både på Mojo og landets andre spillesteder med Bluesnews.dk’s koncertkalender her.