Mr. Sipp var velspillende i Århus.

Mr. Sipp - Atlas 16-03-2016

 

af Kenth K. Nielsen. Fotos: Al Brian Dalager

Mr. Sipp  – the Mississippi Blues Child indtog 16. marts spillestedet Atlas i Århus som en del af hans Danmarksturne. Han er garant for at den klassiske blues fortsat lever og har det godt.

Med et særdeles velspillende band demonstrerede amerikanske Mr. Sipp at man godt kan have ”the blues” en onsdag aften i det tidlige forår. Med to albums i bagagen og kærlige, superkompetente hilsner til genrens klassikere, blev de ca 60. publikummer trakteret med blues af højeste karakter. Som sagt: den klassiske blues til tider krydret med en snert af soul og en anelse gospel. Men det var den rendyrkede blues, der var det gennemgående og bærende element aftenen igennem. Ingen kan være i tvivl om at B.B. King ikke har levet forgæves. The Thrill is Gone lød det på et tidspunkt i løbet af aftenen… nej det er den bestemt ikke.

Mr. Sipp - Atlas 16-03-2016

Publikum sad forventningsfuldt – og pænt – men efterhånden som koncerten skred frem og lyden kom helt på plads, gik det hele op i en højere enhed. Mr. Sipp bevægede sig med sin knaldrøde guitar ned blandt publikum og der var også plads til, at en flok unge fyre kunne rocke med på scenen. En god stemning. På samme tid både afslappet men også dybt professionelt.

Mr. Sipp - Atlas 16-03-2016

Herhjemme er Mr. Sipp – eller Castro Coleman som er hans borgerlige navn – endnu et relativt ubeskrevet blad, men ikke desto mindre har han medvirket på over 50 udgivelser og har flere award-nomineringer med sig. Forhåbentlig er det ikke sidste gang vi ser ham på disse breddegrader. Hold øje med ham ude på spillestederne.