GOV’T MULE (US) live på Train i Århus 21. maj 2016.

-2Guitarist og sangeren Warren Haynes er indbegrebet af  Gov’t Mule og Warren er en af amerikas helt store og skattede guitarister. Han har gennem et langt musiker liv sat sit aftryk på blues og rock historien med Allman Brothers Band, Gov’t Mule og the Greatfull Dead. Warren figurerer også på Rolling Stone Magazines ultimative liste, som verdens 23. bedste guitarist gennem tiderne.

Warren Haynes er nok en af de hårdest arbejdende guitarister på Jorden – hjørnesten i Allman Brothers Band, leder af Gov’t Mule, afgørende medlem af Phil Lesh and Friends. Han fremviser en kontrolleret intensitet. Han er en excellent slideguitarspiller ligesom han på én gang er en sjælfuld sing og songwriter. Han er gennemsyret af en rå blues inspireret af navne som Muddy Waters, Elmore James samtidig med at han også har en mere heavyrocklyd, som også kendetegner Cream og Mountain.

Warren grundlage Gov’t Mule sammen med Woody og Abts og har sit eget pladeselskab Evil Teen Records. Han har også spillet sammen med nogle af medlemmerne fra Gratefull Dead, hvor han i 2008 sammen med The Dead (som Gratefull Dead nu kaldte sig) spillede for præsidentkandidat Barack Obama til en velgørenhedsarrangement på Pennsylvania State University.

Warren Haynes er i sandhed en bluesmand med mange strenge at spille på og BluesProductions glæder sig til at præsentere Gov’t Mule på train.

Med venlig hilsen

Train Live

Toldbodgade 6 · 8000 Aarhus C

Train.dk & Blues.dk

 Train, Aarhus

 Lørdag 21. maj 2016
 Koncertstart kl. 20.00 (Dørene åbner 19.00)
 DKK 295,- + gebyr

 Offentliggørelse og salg: 29. februar kl. 10:00

 Forsalg: Kan købes på Train.dk eller BilletNet.dk

Forsalg http://www.billetnet.dk/event/160521?language=da-dk&camefrom=traindk&brand=dk_train