Nyt fra Mama’s Blues Joint

Tekst: Jakob Wandam

Mama’s Blues Joint med sangerinden Lene Strøyer i front har udsendt en ny single. ”I wanna know” udkom digitalt den 27. oktober.

Sangen er en duet med Søren Høg, måske bedre kendt som Hawk, og nummeret er skrevet og arrangeret af Lene Strøyer og produceret af Strøyer sammen med André Sørensen, som er bassist i Mama’s Blues Joint.

Ud over Lene Strøyer og André Sørensen består Mama’s Blues Joint af Lars Fabiansen (guitar), Lasse Storgaard (tangenter), Hendrik Sørensen (trompet), Mik Neumann (saxofon) og Niels Ratzer (trommer). De har foreløbig fire album på samvittigheden, udgivet mellem 2005 og 2018, og en ny ep er planlagt til udgivelse i december.

”I wanna know” er den anden singleforløber for ep’en. ”We can do better” udkom den 30. september og havde lige som ”I wanna know” tekst og musik af Lene Strøyer.

Intensitet

Lene Strøyer
Foto: Jakob Wandam

Lene Strøyer blev kåret som Årets Danske Bluesnavn i 2010. Om sit virke siger hun blandt andet: ”Jeg er en sanger og komponist, som voksede op med musik af Aretha Franklin, Chaka Khan, Prince og Donald Fagen, så jeg tager bluesens intensitet og blander den med andre genrer.”

Og det hører man da også på både ”We can do better” og ”I wanna know”, som begge har et stærkt soulpræg.

Den nye single ”I wanna know” kan findes på streamingtjenesterne her, mens ”We can do better” findes her.