Skagen Blues & BBQ Festival

Fredag den 13. juli, kan der i Skagen Kulturhus “Klappenborg” opleves 2 medrivende blues & soul koncerter. Nabo-restauranten McCurdies, stiller op med det store barbeque – buffetbord med spareribs, coleslaw og alt hvad der tilhører det spændende amerikanske sydstats køkken.

Denne aften er for de mange musikelskere, der har savnet et bluesparty, der virkelig kan få folk med sig og give den fantastiske og unikke oplevelse. Til formålet er indkaldt een af verdens bedste guitarister, selveste LARRY MCCRAY (USA) og duoen bestående af de gode Londondrenge med mundharpvirtuosen PAUL LAMB og sangeren CHAD STRENTZ, fra The King Snakes.

Larry McCray er en af dem, som har ført den blå musik ind i det nye årtusinde med eminent guitarspil og en varm og soulpræget stemme. Der er stor respekt omkring hans person i den store bluesverden. I 2000 fik han »The Orville Gibson Award« som »Best Male Blues Guitarist«. Og det foran så kendte folk som Eric Clapton og Jeff Beck.

52-årige McCray er inspireret af de tre Blues Kings – Freddie, Albert samt B.B. Det heftigt sydende mix af blues, soul og rock, har resulteret i samlet set 6 udgivelser, og bragt Larry og bandet verden rundt indtil flere gange, sidste år med kæmpe succes på bluesfestivaler i Frederikshavn og Horsens. Og denne gang stopper tourbussen ved torvet i Skagen.

Fredagen åbnes af Paul Lamb & Chad Strentz, som gennem 20 år har spillet 100-vis af koncerter i Danmark med gruppen Paul Lamb & The King Snakes. Paul Lamb har vundet alt, hvad der er værd at vinde af priser indenfor bluesverdenen og har simpelthen brudt det amerikanske monopol i professionel showmanship. Paul Lamb kan lave whooping lyde, hulke og få den lille mundharpe til at lyde som en længselsfuld togfløjte tudende i midnatsmørket, men der kan også gå fest og tidlig rock’n’roll i den. Med den Ray Charles inspirerede forsanger Chad Strentz er der er dømt “good times” og stemning. Her er “syng med” og fis og ballade på scenen, når den britiske duo med et gevaldigt glimt i øjet, serverer deres medrivende festblues, og for et par timer glemmer man simpelthen tid og sted.

Fredag d. 13. juli kl. 17:00 starter BBQ-buffeten på McCurdies. Dørene åbnes kl 19:00 på Kulturhuset som fra kl. 20:00, omdannes til en svedig stemningsfyldt bluesklub.

Billetterne sælges gennem http://www.billetten.dk/event/33759 Skagen Turistbureau og restaurant McCurdies.
Forsalgs-prisen er kr. 165,- (inkl. gebyr.) Eventuelle resterende billetter, sælges for kr. 200,- ved indgangen.