Skovby Blues regner med udsolgt for tiende gang

H.P. Lange & Band

H.P. Lange & Band

Forkvinden for Skovby Blues, Jette Abildboe, er fortrøstningsfuld forud for festivalens tiårs jubilæum den 30. juni og 1. juli.

– Skovby Blues har altid holdt fast i et begrænset antal gæster og nogle absolut rimelige priser, udtaler Jette Abildboe, og hun fortsætter:

– Folk skal have råd til at gå til musik, og vi tager 300 kroner for en billet til to dages musik med lokale, nationale og internationale musikere. I år præsenterer vi vanen tro H.P. Lange, der for tiende gang ud af ti mulige optræder på festivalen. Denne gang med orkester og booket af publikum sidste år.

– Vi har også Ole Frimer Band og Blues Overdrive på plakaten, der hører til blandt Danmarks mest prisbelønnede og erfarne orkestre. Og så kommer Alan Haynes Trio fra Texas og slutter af med et ordentligt guitarbrag. Inden da har blandt andet lokale No Name Coverband og Roughhaired Chickendogs også været på scenen, fortæller Jette Abildboe.

Bluesforeningen har afholdt festivalen i den tidligere korn- og foderstof i Skovby i nogle år. Det har givet næring til en anden lokal forening, der har set store muligheder i de fantastiske rammer.

– Vi har fået en fin lejeaftale med Foreningen Siloerne, så vores lille bluesfestival har tag over hovedet de næste år, mens Siloerne arbejder på deres masterplan for et kulturhus i Skovby, slutter Jette Abildboe.

De sidste billetter til Skovby Blues 2017 kan købes i Dagli’Brugsen i Skovby og på foreningens hjemmeside.