Skriver Bjarnesen Band på vej med nyt album.

_MG_7734 photo by Toke Hage

NY SINGLE: “NOTHING BUT LOVE” Fra SKRIVER BJARNESEN BAND’s debut album. Kan nu downloades fra alle digitale platforme!

Et nyt dansk groove rammer dit øre, rammer dig i maven, og ikke mindst, rammer dig i hjertet!!! Less is more, og gode hook trækker altid det sidste stik hjem!! Guitaristen Henrik Skriver havde skitsen til dette, – samt flere af de andre numre på debut-cd’en, med hjem fra en ferie i Spanien i sensommeren 2012. Sammen med sangeren og makkeren Jesper Bjarnesen blev der så brygget videre på musikken, – duoens faste bassist Michael Wedgwood har gjort sin indflydelse gældende, og blandt andet stået for en del af indspilningen i WEGWOOD STUDIO i Silkeborg. Indspilningen er færdiggjort i STRAWBALE HOUSE STUDIO i Rønde på Djursland med medvirken af Erik Lodberg på trommer, Martin Jønsson på Wurlitzer piano og med Ena Egelund som korpige.

Læs i det følgende om et 25 års musikalsk samarbejde, der nu udmynter sig i en dugfrisk udgivelse af originalt materiale. Dansk bluesbaseret rockmusik, for ikke at sige rockbaseret bluesmusik – med udgivelsesdato, næsten symbolsk henlagt til 2. weekend i august, – med releasekoncert på Danmarks Smukkeste Festival.

SKRIVER BJARNESEN BAND
Guitarist Henrik Skriver startede samarbejdet med sanger Jesper Bjarnesen i 1987. De dannede rockbandet SHOTGONE,- turnerede på danske spillesteder og festivaler i de næste 10 år, og udgav 2 cd’er med originalt materiale,- “RED E” I 1993 og “A SECOND GONE” i 1995..
SHOTGONE opløstes I 1996, men SKRIVER og BJARNESEN fortsatte med at samarbejde som duo.

I 2008 dannede duoen SKRIVER & BJARNESEN BLUES BAND, og begyndte at turnere mindre spillesteder og festivaler med et repertoire af blues-standards, – samtidig med, at der blev arbejdet på nyt materiale til den CD, som nu er klar til at blive released.

Bandnavnet er nu ændret til SKRIVER BJARNESEN BAND. SKRIVER BJARNESEN BAND håber I vil kunne lide “Nothing but Love” og spille vores musik.