Storswingende blues’n boogie hos BluesHouse

BluesHouse er klar igen fredag den 1. april 2011 og det bliver bestemt ikke nogen aprilsnar, når der slås dørene op til en koncert med Skriver & Bjarnesen Blues Band.
Dette er ædel gammel vin på ny flaske. Hvis vi minder jer om bandet ”Shotgun Wedding” alias det senere ”Shotgone”, vil der nok ringe en klokke for mange. Det er 22 år siden Jesper Bjarnesen og Henrik Skriver startede deres samarbejde i dette band. De turnerede på landets spillesteder og festivaller fra 1988 til 1996 og udgav i denne periode 2 cd’er. Ikke mindre end 6 gange optrådte bandet på Danmarks Smukkeste Festival. De lod høre fra sig igen i forbindelse med Skanderborg All Stars koncerten i Rytmehans 2009. På den baggrund er det måske helt naturligt, at Skriver & Bjarnesen Blues Band debuterede netop på Danmarks Smukkeste 2010. Dermed blev banen kridtet op til en ny æra for denne intense duo.
Skriver & Bjarnesen Blues Band er et spring tilbage til rødderne. Den blues og boogie, der oprindeligt var udgangspunktet for de to herrers samarbejde, fremstår nu rendyrket og forædlet. Det er guitar og vocal der vil noget; Det er Texas og det er Chicago, men det er først og fremmest Henrik Skriver og Jesper Bjarnesen. Bas og trommer leveres af Michael Wedgwood og Allan Franch.

Koncerten afholdes i Kattrup Forsamlingshus, Gl. Kattrupvej 49, Kattrup, 8732 Hovedgård, Fredag den 1. april 2011, kl 21.00 – døren åbnes kl 19.30. Billetpriser: Forsalg 160,- kr – Indgang 190,- kr

Der kan købes billetter hos Hi Fi – klubben i Horsens, Stoppestedet i Hovedgård og Billetlugen på nettet. info@bluesfest.dk, tlf. 20 30 06 36, ligesom oplysninger om koncerter og foreningens virke også fås her.

Se også bluesfestens hjemmeside: www.blueshouse.dkwww.bluesfest.dk