Sydamerikansk blues på Kulissen hele weekenden

Kid Colling begejstrede publikum ved European Blues Challenge i Horsens i fjor. I den kommende weekend vender han tilbage til byen og indtager KulisseLageret både lørdag og søndag.

Kid Colling har colombianske rødder, men bor i Luxembourg. Sidste år repræsenterede han det lille land ved European Blues Challenge i Horsens og imponerede i løbet af sit korte sæt Bluesnews.dk med sit guitararbejde. Han spillede blandt andet:

Kid Colling ved European Blues Challenge 2017 i Horsens
Foto: Frank Nielsen

” … en soulfuld slow blues med en aldeles fremragende guitarsolo fra Colling, der udløste klapsalver i Forum. Et rigtig godt nummer, som høstede anerkendende nik fra Bluesnews.dk’s udsendte og de omkringstående publikummer.

Kid Colling & co. viste diversitet og fulgte op med bl.a. en boogie i Z.Z. Top-stil, hvor frontmanden igen brillerede med en ekvilibristisk guitarsolo af høj klasse.”

Lyden er i retning af funky bluesrock, hvor guitar og tangenter spiller sololøb op mod hinanden.

Kid Colling er pladeaktuel med In the devil’s court, der består af ti af hans egne kompositioner og et intenst cover af B.B. Kings ”How blue can you get?” fra 1964.

Bluesnews.dk roste Kid Collings guitararbejde ved European Blues Challenge
Foto: Frank Nielsen

Han optræder med sit band på KulisseLageret lørdag den 13. oktober. Dørene åbnes klokken 21.00, og der er musik fra klokken 22.00. Entréen er 130 kroner i forsalg og 150 i døren.

Dagen efter bestyrer han søndagens bluesjam samme sted. ”Blå søndag med Kid Colling” starter klokken 14, og dørene åbnes en halv time før.

Medbring et instrument eller kom, som du er. Deltag i løjerne på scenen eller vær med på en lytter. Det koster 50 kroner at lytte med, men hvis du er klar til at bidrage til musikken, er det ganske gratis.

Billetter til lørdagens koncert kan købes i forsalg fra både blueskartellet.dk og kulisselageret.dk.