Vind billetter til Joakim Tinderholt & his Band

Joakim Tinderholt

Tekst: Jakob Wandam

I samarbejde med Akki Concerts giver Bluesnews.dk dig hermed mulighed for at vinde to billetter til koncerten med Joakim Tinderholt & his Band på Lygten Station i København fredag den 19. april.

Alt, hvad du behøver at gøre, er at sende os en email med dit navn på bluesnewsdk@gmail.com. Skriv ”Joakim Tinderholt” i emnefeltet – så deltager du i lodtrækningen om 1 x 2 billetter til koncerten.

Vi skal have din mail senest tirsdag den 16. april. Vi trækker en vinder onsdag den 17. april, og vedkommende vil blive kontaktet personligt, lige som navnet vil blive offentliggjort på Bluesnews.dk.

Husorkester

Joakim Tinderholt & his Band blev dannet i 2005 af medlemmer af husorkestret på Muddy Waters Blues Club i Oslo. Siden har de spillet på bluesklubber og festivaler overalt i Norge, og de har også turneret i udlandet.

Med Joakim Tinderholt & his Band kan man forvente blues, rhythm & blues og rockabilly af høj klasse. Den amerikansk-fødte bassist William ”Billy T” Troiani, guitarist Håkan Høye og trommeslager Robert Alexander Pettersen spiller alle i soul blues-foretagendet Billy T Band, og Pettersen er desuden fast mand bag trommerne hos Rick Estrin & the Nightcats.

Læg hertil pianisten Kjell Magne Lauritzen og Joakim Tinderholt selv på vokal og guitar. Tinderholt har spillet med et væld af amerikanske West Coast blues-kunstnere som Rick Holmstrom, Mitch Kashmar, Kirk Fletcher, Kid Ramos og The Mannish Boys.

Joakim Tinderholt & his Band har senest udsendt albummet Hold on (2017).

No bullshit-rockabilly

Til at starte festen kommer rockabilly-bandet The Ramblin Bandits. De beskriver selv deres musik som ”No bullshit-rockabilly med en attitude, der kan få selv det største brød i baren til at vippe ud på dansegulvet.”

Dørene åbnes klokken 20.00, og det foregår altså fredag den 19. april på Lygten Station, Lygten 2, 2400 København NV. Er man ikke den heldige vinder af Bluesnews.dk’s lodtrækning, kan billetter til koncerten erhverves her.