Den britiske blueskonge Paul Lamb tilbage i Århus.

36b13474-42c6-4d43-9607-770e1dbe2b05Paul Lamb & The King Snakes har vundet alt, hvad der er værd at vinde af priser indenfor bluesverdenen.

Bandet har simpelthen brudt det amerikanske monopol i professionel showmanship, og det har efterhånden optrådt på mere end 300 større festivaler på hele kloden.

Med guitarist Ryan Lamb, søn af Paul, er bandet virkelig i topform. Overalt vælter de spillestederne med deres helt unikke univers af soul, akustisk country-blues, dansevenlig swingende vestkyst boogie og den tungere Chicago tradition.

Paul Lamb kan lave whooping lyde, hulke og få den lille mundharpe til at lyde som en længselsfuld togfløjte tudende i midnatsmørket; men der kan også gå fest og tidlig rock’n’roll i den. Med den Ray Charles-inspirerede forsanger Chad Strentz er der er dømt “good times” og stemning. Her er “syng med” og fis og ballade på scenen, når det britiske bluesband med et gevaldigt glimt i øjet serverer deres medrivende festblues, så man for et par timer glemmer både tid og sted.

Paul Lamb var med som gæst på en ugelang Englandsturne med The Notting Hillbillies, og derefter sagde Mark Knopfler fra Dire Straits. “This is blues harp as good as it gets…”

Paul Lamb er udnævnt som medlem af den eksklusive klub British Blues Awards Hall Of Fame (i selskab med folk som Eric Clapton, Peter Green og John Mayall).

I 2014 blev bandet kåret som det bedste britiske blues band, Paul blev kåret som bedste britiske mundharpespiller, og albummet “Hole in the Wall” blev kåret som årets britiske blues album.

Paul Lamb & The Kingsnakes er foruden Paul Lamb på mundharpe og vokal, Chad Strentz på vocal og guitar, Ryan Lamb på guitar og voka, Rod Demick på bas og vokal samt Dino Coccia på trommer.

Køb din billet her.