Engelsk power-blues på Kappelborg

Big Joe Louis

Han har modtaget British Blues Award for ”Best Male Vocalist” flere gange og spiller blues, så det er en fryd. I aften, fredag den 8. marts kan engelske Big Joe Louis opleves i intimkoncert live på bluesscenen på Kappelborg i Skagen.

Big Joe Louis er kendt som Englands powervokal nummer 1 og spiller sin delta blues, så den rammer publikum lige på og hårdt.

”Både guitar og vokal sparker som sjældent set, hørt og mærket”, lyder det fra kulturhuset, der glæder sig til at kunne præsentere den engelske topmusiker for såvel nye som faste bluespublikummer.

Fed stemning

”Big Joe Louis er hjemme i England frontmand i et af landets bedste bluesbands (Big Joe Louis & the Blues Kings, red.) og er kendt for sin kompromisløse guitarstil, sin energi, karisma og ikke mindst sin gammeldags charme, så vi forventer en fed stemning med masser af feeling og god musik”, slutter kulturhuset.

Dave Stevens
Foto: Frank Nielsen

Med sig på Kappelborg har Big Joe Louis Dave Stevens (tidl. Paul Lamb & the Kingsnakes) på ”doghouse bass”, finske Mikko Peltola på trommer og den danske musiker Peter Nande på mundharpe.

De to sidstnævnte har begge flere gange tidligere optrådt på Kappelborg og kan foruden til nærværende koncert også opleves til The Blues Train Festival på Kappelborg til maj (læs mere her).

Mere blues

Koncerten er den første ”BluesNight”-koncert på Kappelborg i år, men allerede fredagen efter (den 15. marts) er der mere blues på programmet. Her kan publikum glæde sig til en aften fyldt med blues og rock & roll, når den danske blues- og rock & roll-sangerinde Michelle Birkballe i godt selskab med hele Danmarks Rock Nalle går på scenen.

Michelle Birkballe
Foto: Jakob Wandam

BluesNight-koncerterne fortsætter i maj, hvor bluestoget ”The Blues Train Festival” rammer Skagen lørdag den 11. maj. Sæsonen slutter traditionen tro med en ægte Blues Jamboree lørdag den 1. juni, denne gang med deltagelse af bl.a. den anerkendte norske bluesmusiker Knut Eide, danske Troels Jensen og ikke mindst Mik Schack på vaskebræt.

Vanen tro er der mulighed for at starte ud med en særlig bluesdinner på Greens Pub & Café inden koncerterne.

Flere informationer og billetsalg på kappelborgskagen.dk og hos Skagen Turistbureau.