KingBee exBLUESive – Blues ‘N’ Booze

KingBee exBLUESive fortæstter i det nye år med rækken af unikke bluesarrangementer i Bygningen i Vejle, søndag den 6. februar kl 14.

Pressemeddelse:
KingBee exBLUESive stikker denne gang spaden endnu dybere ned i den frodige svampede blues muld – tager grundigt fat om rødderne – og rykker til..! Og med op, kommer de sprødeste rodfrugter som den danske blues & roots scene nogensinde har fremavlet…: Rustikt, unikt..akustisk(t)

H.P. Lange – vokal/guitar/trommer
Troels Jensen – vokal/guitar/klaver
Hugo Rasmussen – kontrabas
Mik Schack – vaskebræt
Paul Banks – vokal/guitar
Tim Lothar – vokal/guitar/trommer
Peter Nande – vokal/mundharpe/skeer/jug/vaskebaljebas/jødeharpe
….og så lige suppleret med en frodig afgrøde från hinsidan..;Svante Sjöblom – vokal/guitar/trommer

DÉR – mine Damer og Herrer – har De ingredienserne til den mest musikalsk-velsmagende og næringsrige Blues ’N’ Roots ’suppe’ – som en kølig februar søndag kan kalde på. Den vil skiftevis simre, syde, koge og boble i tre herlige timer, hvor de fremragende musikere vil røre i gryden på spontane skiftehold…

Og er der ikke varme nok i suppen alene – ja, så er der mulighed for at deltage i en udsøgt whisky smagning forud for koncerten (i Bygningens Café kl. 14:00) præsenteret af super entusiasten; David Larsson fra Quality World – www.qualityworld.dk

Og hele eventen – eller rettere eventyret – naturligvis afsluttet i vanlig; KingBee exBLUESive stil, med en herlig buffet i Bygningens Café – hvor musikere og publikum har mulighed for at få lidt fast føde til at ’jævne’ roots-suppen og whiskyen.

Entré til koncerten alene: kr. 150.- (forsalg kr. 130.- plus gebyr )
Whisky smagning: kr. 100.-
Buffet: kr. 100.-

Tilmelding til såvel whisky smagning som buffet på mail– senest d. 1. februar.!

VIGTIGT: Tilmelding til såvel whisky smagning som buffet på mail: – senest d. 1. februar.!

Koncertbilletterne vil være i forsalg på billetlugen.dk fra start januar 2011. Send gerne en billet reservation på ovennævnte mailadresse, og jeg vil sende forsalgs link, straks de er i salg…!