Miriam Mandipira synger til LørdagsDans (uden dans!)

Miriam Mandipira
Foto: Jakob Wandam

Tekst: Jakob Wandam

Sidste sommer kunne Bluesnews.dk fortælle, hvorledes sangerinden Miriam Mandipira sammen med Tivolis orkestre inviterede til dans på Plænen i den københavnske forlystelsespark (læs her).

Også i år er der LørdagsDans i Tivoli, men på grund af corona-foranstaltninger bliver det gennemført på lidt specielle vilkår.

Publikum skal nemlig blive siddende under koncerterne, så der bliver altså ikke meget dans at opleve ved denne sommers LørdagsDans. Og faktisk er det heller ikke tilladt at synge med.

Soulklassikere

Mads Mathias
Foto: Mette Kramer

Alligevel kan der nu være god grund til at møde op på Plænen på en eller flere af de syv lørdage i august og september, hvor arrangementet finder sted.

Miriam Mandipira synger Motown- og andre soulklassikere sammen med en af Danmarks bedste mandlige jazzsangere, Mads Mathias, og der er lovet hits af Aretha Franklin, Stevie Wonder, Lionel Ritchie, Diana Ross og Tina Turner.

Miriam Mandipira
Foto: Jakob Wandam

I ryggen har Miriam Mandipira og Mads Mathias Tivoli Late Night Orchestra. Koncerterne starter klokken 20.30, hvor Tivoli Big Band spiller, og klokken 21.30 begynder afdelingen med de to solister. Den første LørdagsDans-koncert finder sted den 8. august, og så gentages løjerne hver lørdag frem til og med den 19. september. Adgang til koncerterne er inkluderet i den almindelige Tivoli-entré (læs mere på Tivolis hjemmeside her).

Miriam Mandipira er kendt for at dyrke en alsidig karriere, hvor hun synger blues, jazz, gospel og soul med mere og optræder i mange forskellige konstellationer (læs om Miriam Mandipiras indspilningshistorie her). Hun blev kåret til Årets Danske Bluesnavn ved Copenhagen Blues Festival i 2016.