Ny plade med All My Exes.

dsfAll My Exes er et nyt folk/bluesprojekt! Bag projektet står forskellige etablerede musikere fra det københavnske blues – og folkmiljø. All my exes er netop nu pladeaktuel med albummet ”From Nashville to El Paso”, der består af en række møgbeskidte numre, skrevet af Steffen Christensen i tæt samarbejde med rasten bandet.

På plader finder man også en stribe andre gæstemusikkere så som, Ronni Boysen, J-Tex og Peter Nande. Pladen er indspillet og produceret af bandet selv i bandets eget studie – en torums bunker fra 2. verdenskrig – hvor bandet har holdt til det sidste år og har formået at lave en helt egne og unik sound.

Bandet består af, Mikkel M Christensen på guitar og kor, Lars Andersen på trommer, Mads Bay på kontrabas og Steffen Christensen på Dobro, banjo og vokal.

Skaberen og frontmanden Steffen Christensen er opvokset i den sønderjyske muld, hvorfor Tønder Festival har været en stor del af Steffens musiske opvækst. Han har spillet i flere forskellige roots/blues bands, og i 2001 dannede han Bobadavdaw med Mads Bay, som nu også er en del af All my exes.

Læs mere her