Sahra da Silvas #blueswoman ude på cd

Tekst: Jakob Wandam

Sangerinden Sahra da Silvas album #blueswoman udkom på streamingtjenesterne den 25. juni 2020. Dengang bekendtgjorde Bluesnews.dk, at albummet også ville blive trykt i et lille cd-oplag. Det skulle dog vise sig, at cd-versionen af forskellige årsager lod vente på sig.

Nu er det imidlertid ganske vist: Cd-udgaven af #blueswoman udkommer i morgen, onsdag den 3. februar, på Woodrat Music i samarbejde med Straight Shooter.

Albummet har fået en layoutmæssig makeover, men det musikalske indhold er stadig det samme med ni skæringer, hvoraf de seks er originalnumre, og tre er covers. På pladen bakkes Sahra da Silva op af Alain Apaloo på guitar, Lars Emil Riis på Hammondorgel og klaver, Matthias Petri på kontrabas og Andreas Svendsen på trommer. Desuden er der enkelte blæser-optrædener af Hendrik Jørgensen, Søren Høst og Søren Siegumfeldt og korsang af Sara Broberg og Louise Høegh.

Begejstret

Sahra da Silva og Alain Apaloo
Foto: Jakob Wandam

Bluesnews.dk indgav en begejstret anmeldelse, da #blueswoman kom på den virtuelle gade i juni.

”Faktisk er det en kunst at ramme den balance mellem ”stilfuldt” og ”råt”, som #blueswoman holder. Albummet parrer jazzet elegance med saftig bluesenergi på særdeles vellykket vis,” skrev vi dengang og fortsatte:

”Allerbedst lykkes det på da Silvas og Alain Apaloos Etta James’ke rhythm & blues-ballade ”I wanna love you”. Den er ganske enkelt mesterlig i både komposition og udførelse og bør blive en live-favorit.” Dén spådom skulle vise sig at holde stik, som Bluesnews.dk for eksempel kunne konstatere ved en koncert på Mojo Blues Bar i august (læs her).

Sahra da Silva
Foto: Frank Nielsen

Det funky, det rå og det sjælfulde

”Med #blueswomans flotte produktion og Sahra da Silvas overlegne sangforedrag og charmerende stemmeklang træder hun i karakter som en kunstner, der på sjælden vis kan kombinere det funky, det rå og det sjælfulde,” konkluderede Bluesnews.dk.

Fra onsdag den 3. februar får man altså mulighed for at lade #blueswoman indgå i cd-samlingen.

Cd’en kan rekvireres formedelst kr. 150,- på mail@sarahdasilva.com eller via Sahra da Silvas Facebook-side.

Læs hele anmeldelsen af #blueswoman her. Og læs mere om Sahra da Silvas indspilninger her.