Vestbo Trio & Uffe Steen Trio udgiver ny single

Tekst: Jakob Wandam

Vestbo Trio kan i disse dage varme sig på en Danish Music Awards Blues-nominering for albummet Reflector (læs mere her). Det betyder dog ikke, at bandet ligger på den lade side. Fredag den 17. juni udkom således den helt nye single ”Flet”, som er indspillet sammen med Uffe Steen Trio.

De to instrumentaltrioer udgav i 2018 det fælles live-album Doppler effect (læs anmeldelse her), og i 2020 udkom den enkeltstående single ”Inner movie theme” (læs her). Til efteråret er Vestbo Trio & Uffe Steen Trio klar med et helt nyt album, Grooves, og den første singleforløber herfor er altså ”Flet”.

Live uden publikum

Uffe Steen Trio & Vestbo Trio
Foto: Joakim Lykke

”Flet” er skrevet af Uffe Steen og arrangeret af de to trioer i fællesskab. Uffe Steen Trio består af Uffe Steen (elektrisk guitar), Thomas Sejthen (kontrabas) og Jesper Bo Knudsen (trommer), mens Vestbo Trio er Michael Vestbo (akustisk guitar), Jesper Smalbro (kontrabas) og Eddi Jarl (trommer). Lidt usædvanligt er nummeret optaget live på spillestedet Fermaten i Herning, men uden publikum.

”Vi havde lyst til at indfange den lækre studielyd, men vi ville samtidig gerne bevare live-energien, og den får man jo kun, når man prøver at indfange det magiske take, hvor alting bare klikker. Det synes vi, er lykkedes med ”Flet”,” skriver Michael Vestbo til Bluesnews.dk.

Vestbo Trio & Uffe Steen Trio tager til efteråret på Danmarksturné med tretten koncerter på programmet. Hold øje med Bluesnews.dk’s koncertkalender her for at se, hvornår de spiller i nærheden.

Find ”Flet” på din yndlings-streamingtjeneste her.