Yderligere 31 kommuner må aflyse koncerter

Grafik: PIRO4D

Tekst: Jakob Wandam

Mandag den 7. december kunne vi meddele, hvorledes 38 kommuner fra og med onsdag måtte indstille al indendørs koncertvirksomhed som følge af nye, udvidede coronarestriktioner (læs her).

Allerede torsdag blev restriktionerne udbredt til yderligere 31 kommuner gældende fra i dag, fredag den 11. december og frem til og med den 3. januar 2021.

Retningslinjerne gælder således nu i hele Region Hovedstaden (undtagen Bornholms Kommune), hele Region Sjælland, hele Region Midtjylland samt kommunerne Odense, Aalborg, Vejle, Fredericia og Middelfart.

Kilde: coronasmitte.dk

Kulturinstitutioner skal holde lukket

Det betyder for de pågældende områder, at:

  • Serveringssteder (restauranter, caféer, barer mv.) skal holde lukket for servering til indtagelse på stedet.
  • Kulturinstitutioner skal holde indendørsarealer lukket for offentligheden.
  • Det gælder blandt andet teatre, koncertsale, spillesteder, museer, kunsthaller, kulturhuse, biografer, biblioteker (aflevering og udlån til forsknings- og undervisningsbrug undtages), aftenskoler, daghøjskoler, Folkeuniversitet samt musik- og kulturskoler.

Bluesnews.dk må igen bede vore læsere om tålmodighed med koncertkalenderen her, som muligvis ikke er helt opdateret med de seneste aflysninger. Vi forsøger dog at følge med og henleder i øvrigt opmærksomheden på de mange koncerter, der allerede er programsat for 2021!