Billedserie: Tora, Underværket, Randers

Tora Dahle Aagård

Foto: Frank Nielsen

Tredje gang var lykkens gang for foreningen Bluesnight Randers. Fredag den 28. august 2022 lykkedes det nemlig endelig at få afviklet koncerten med den norske kvintet Tora. Tora skulle oprindelig have optrådt på Randers City Blues Festival i 2020, men lige som de fleste andre koncertbegivenheder i 2020 gik festivalen fløjten på grunde af den landsdækkende coronanedlukning.

I 2021 måtte bluesfestivalen i Randers droppes af samme grund, men Bluesnight Randers fik alligevel booket Tora til en koncert i august – igen forgæves, skulle det vise sig. Fredag kunne Underværket i Randers imidlertid endelig åbne dørene for en koncert med det norske blueshåb, da Tora spillede sin første koncert på dansk grund.

Tora består af Tora Dahle Aagård (guitar og vokal), Isak Seltveit (bas), Guri Tranås (kor), Anders Brøndstad (guitar) og Magnus Galguften (trommer).

Bluesnews.dk deltog i skikkelse af fotograf Frank Nielsen, og i galleriet nedenfor kan du se resultatet af hans anstrengelser. Klik på et billede for at se galleriet i fuld størrelse.